napit

napit

tiistai 25. marraskuuta 2014

Sienipyllyt

Loput sienet tuhosin ex-tempore ompeluna haaremihousuihin. Näistä tuli meidän makkarakinttuiselle mussukalle hieman liian kintsat, joten tiedämpähän suurentaa seuraaviin. Pökät vastaa pituudeltaan noin 80cm mutta muuten ovat noin 74/80cm.

Minusta nämä tällaiset on ehkä maailman rumimmat housut näin katsottuna, mutta vauvan päällä varsin somat! :D


Lahkeetkin on samanlevyiset, vaikka kuvassa toinen näyttää kapeammalta...

 
Apua, kuviin pääsi myös meidän "koiranpennuntakiameilläontämmöinenrumavaramattoolohuoneessajokaonhelppopestä"-mattomme. Tämän selitän kaikille vieraille, koska mua hävettää tämä matto :D .
 
 
Meidän sammakko! <3
 

maanantai 24. marraskuuta 2014

Sieniä sieniä!

En välittömästi ihastunut tähän joustofroteeseen, kun näin sen koneen näytöltä. Tein Versolle tilauksen enkä edes tilannut tätä. Sitten seuraavana päivänä iski katumus ja tein vielä lisätilauksen ja onneksi tein niin. Voi, että tää on herkku! Ja niin jouluinen muttei kuitenkaan liian, että voi käyttää muutoinkin.

Pojalle siis Beagle Boy-kaavalla paita, johon tein tuollaisen "pystykauluksen". Paikallisesta ompeluryhmästä sain vähän neuvoa, miten tuollainen tehdään. Ei ehkä onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla mutta tykkään silti tosi paljon. Seuraavaan versioon täytyy kuitenkin laittaa tukikangasta.




Tämä piti vielä yötä myöten suristella kasaan, että saatiin pojalle aamuksi kerhoon. Kävi mielessä, että hulluuttahan se on tämäkin. Kaapit kun ei ihan tyhjiltä muutenkaan näytä... ;)


sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joulumekko

Joulu se tulla jollottaa ja sainpa tehtyä tytölle jotain jouluksi. Ei silti, kyllä tätä tulee käytettyä muutenkin. Tämä Verson puodista ostettu sydänhän on ihan <3.

Huppumekko siis tuli ja tähän yhdistin Kisuliini-bodyn yläosaa vähän muokkailtuna, alaosa "vapaalla kädellä" ja hupun piirsin jostakin OB:n kietaisutakista (?) . Tämä on noin kokoa 80cm.


Hupun vuoritin ohuella, valkoisella trikoolla.


Ajattelin, että jos ompelisin vielä helmaan pompom-nauhaa, mutta en ole vielä päättänyt asiaa varmaksi... :)

torstai 13. marraskuuta 2014

Onni-koiraa ja collareita

Niin on itkettävän pimeitä kuvia taas, että! Voihan marraskuu ja vieläpä lumettomuus, mutta ei se lumi taida muutenkaan noiden kuvien laatuun vaikuttaa...

Verson puodin Onni-koira joustofrotee päätyi hupparitakiksi Joonakselle koossa 122cm. Tämä oli joku tavallinen hupparikaava OB:ssa, mutta tein tästä vetoketjuversion. Huppu vuoritettu Metsolan (?) joustofroteella.




Rockserin Pop Up-myymälästä hamstrasin muutaman collegen ja niistä tein erittäin tarpeeseen 122cm housuja OB:n Ultimate casual 4/13 kaavalla, joka on tällähetkellä lempparihousukaava tuolle poijjaalle. Housuja voisi ompasta lisääkin, poika on kesällä kasvanut pituutta ja toisekseen koiranpentu on rei´ittänyt äidin suureksi harmiksi muutamat housut.




Poltetun oranssin (onko se värisävy?!) väriset on ihan tavalliset, limevihreisiin laitoin nyörit vyötärölle.

Ja tämän kummempaan sovituskuvaan ei tällä (kään) kertaa taivuttu...