napit

napit

torstai 27. elokuuta 2015

Ihhahhaa!

Meidän typy hoki "ihhaahhaata", kun näki tämän paidan, jonka tein Paapiin hepoista. Kaavana oli OB:n Mint ja tein vielä tuollaiset frillat, kun ne on niiiin söpöjä!
Kaveriksi tein tummanharmaat joustocollarihousut uuden OB:n kaavalla ja on kyllä tosi kivanmalliset jalassa.














Sitten parit ruusukepipot...





Ninjago-pipo eskarilaiselle. Ajattelin, että on jotenkin kivempi, kun tuo kuva on tuollai vinossa mutta nyt se vähän näyttää, että se ois vahingossa vähän hurahtanut vinoon, joten voi olla, että pitää tehä uusi. Poika kyllä tykkäsi kovasti tästäkin. Kuva siis tehty silityskalvoilla.




tiistai 11. elokuuta 2015

Minionseja eskariin!

Halusin kokeilla tekstiilitusseja ja sepäs olikin hauskaa! Maanantaina eskarin aloittava vietti 6v. synttäreitä viikonloppuna ja sai lahjaksi mm. Minions-värityskirjan. Siitä tuli idea sitten paitaankin.

Prymilla on Transfer pencil niminen kynä, jolla piirsin voipaperille kuvan värityskirjasta läpi, silitin sen paitakankaaseen ja tekstiilitussilla päälle. Lilan värisen tussin pitäisi häipyä ekassa pesussa, pilkottaa vähän tuolta mustan tussin lomasta.




Paidan kaava Ob:n Rascal. Raitatrikoo kirkirpparilta ja tähtitrikoon alkuperästä ei mitään haisua...

lauantai 8. elokuuta 2015

Syksyyn

Sieltähän se syksy väistämättä lähestyy ja mikäs siinä, ihan kiva, kun koulut taas alkaa ja meidän keskimmäinen aloittaa eskarin ja itselläkin alkaa opiskelut. Syysvaatetusta siis miettimään!

Neuloksia olen vierastanut materiaalina mutta taannoin tilatusta Pehemiän rupupussista paljastui pala tätä ihanaa kukkaneulosta ja päädyin tekemään siitä itselleni pitkänmallisen hupparin. Ja tykkään kovasti!


Harmaa-valkoinen huppari sai nyörinpäihin vaaleanpunaiset pampulat.




"Välipalaompeluksena" syntyi muutama pussukka. Näitä oli ihan hauska tehdä, poika vei jo nallepussukan omille värikynille ja anoppi sai yhden myös. Pariin ompelin pitsiä somisteeksi. Pitää varmaan tehdä näitä eri kokoisia ja mm. itselle kynäpenaali ja uusi meikkipussi.


maanantai 3. elokuuta 2015

Leggarikisuja

Olen pitkään metsästänyt hyvää leggings-kaavaa itselleni, kun olen ihastellut muitten tekemiä leggareita erilaisista kuoseista. Päädyin lopulta piirtämään Mallikelpoisen ohjeilla omien mittojen mukaan ja näistähän tuli kivat.

Joku oli Facen ompeluryhmässä tehnyt ihanat kissaleggarit, itse olin ostanut EK:sta edellispäivänä samaa kangasta tarkoituksena tehdä tytölle jotain, kun rakastaa kissoja mutta vohkin kankaan sitten itselleni.



Tassut taivasta kohti...