napit

napit

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Konnamaista paitaa ja housua

Poikiemme serkun, pikku-P:n äiti ihasteli tässä taannoin tekemiäni Hämähäkki-housuja ja lupasin tehdä myös jotain pikku-P:lle. Toiveena oli kilpikonna.

Tällainen muotoutui sitten Hannan Kankaan limevihreälle velourille. Paidan kaava on OB:n "pinaatti trikoopaita" ja koko 86cm. Harmittaa tässä nyt vain se, että kilppari tuli liian alas, olisi pitänyt olla hitusen ylempänä, mutta minkäs teet. :(

Housut on tehty OB:n "Anis-trikoohousujen" kaavalla ja koko 80cm hieman suurennettuna. Ihana, ompunvihreä velour on Metsolasta. Vyötäröllä on kuminauha ja lahkeensuissa käännettävät resorit. Setti on vielä P:lle iso, mutta tämä onkin tehty syksyä ajatellen (paitsi etten vielä ajattele syksyä ollenkaan... ;) ).












Kävin viime viikolla Metsolassa ja sieltä tarttui mukaan taasen ihania kankaita. Keltainen apila-joustis oli tarjouksessa, ihana retro-raidallinen joustis taas löytyi palalaarista. Ompunvihreä velour ja kirahvi-trikoo oli normihintaisia. Tuo kirahvi-trikoo oli kyllä täysin heräteostos=pakko saada kangas. Jos siitä sitten vaikka paitaa... :)

3 kommenttia:

  1. Hauska kilpikonna ja tosi kivat värit koko setissa!

    VastaaPoista
  2. Todella suloinen setti ja kivoja kankaita olet ostanut.
    Mulla vielä harkinnassa tuo kirahvitrikoo,onko vihreä väri kovin kirkas ?

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :)
    Jaana; on tuo mielestäni aika kirkas vihreä tuo väri kirahvitrikoossa.

    VastaaPoista