napit

napit

lauantai 5. marraskuuta 2011

Puuha Peten kiffa

Tästä, maanantaina paikalliselta kirpparilta löytyneestä elukasta sain idean paitaan...
Eli tällainen hauska reppu löytyi ja maksoi hurjat 1€! Joonas sai tästä sitten repun, koska on ollut vähän möksis, kun isoveljelläkin on eskarireppu.

Ja sai hän myös paidan, mihin tuli samaisen katin kuva. Eli paita on tehty taasen OB:n "More gray"-kaavalla. Punainen trikoo on Royal-tuotteelta. Musta-valkoinen raitatrikoo on Eurokankaan palalaarista kaivettu.

Applikointiin en ole ollenkaan tyytyväinen. Jotenkin tökki kaikki tuossa. Ja ompelupaikan valokin sanoi sopimuksen irti, joten sain värkätä hämärissä olosuhteissa. Kuten myös huomaatte, kissalla on kolme jalkaa, sain siitä jo (yllätys, yllätys) kysymyksiä, miksi näin. Ilmoitin neljännen jalan olevan piilossa siellä jossain takana. Ei tainnut mennä ihan läpi. Onneksi kuitenkin itse paidan omistaja näytti olevan tyytyväinen. Kävi katsomassa siinä vaiheessa, kun nenä vielä puuttui ja sanoi "äiti laittaa nokan".Tällä viikolla saapui postissa myös nämä kauan odotetut! Ja en tietenkään muistanut näitä lappuja tätä paitaa tehdessä, joten jäi sitten tästä pois, jos ensi kerralla jo muistaisi... Nämä on tilattu länsinaapurista minanamnband.se . Toimitus kesti k-a-u-a-n!Lopuksi vielä herkku, jonka huutelin huuto.netistä...


En ole vielä, kuin selailemaan tätä ehtinyt, mutta näyttäisi olevan ainakin pari ihanaa haalarikaavaa ja kaikkea muuta mukavaa. Mietin vain noita kokoja, että mitenhän menee nykymitoituksella. Näissä menee koot esim. 2v. 4v. 6v. joten jos tekisin 2v. kaavalla niin voi olla ettei mahdu viereenkään. Meillä kuitenkin 2-vuotiaalla käytössä jo 98cm ja jopa joitakin 104cm vaatteita. Noh, kokeilemalla kai sen sitten näkee...

Hyvää pyhäinpäivää kaikille, itse lähden huomenna työn ääreen! :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo paita! :D Mulla on tuo sama kirja lainassa, mutten ole mitään vielä tehnyt! Kivoja malleja siellä kyl on! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kissareppu ja kivan näköinen paita, tykkään kovasti väriyhdistelmästä!!

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletön paita! Ja tosi kiva löytö huutiksesta :) Pitäisiköhän itsekin tilata merkkejä...

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ja en kyllä ensin edes huomannut et kissalta yks jalka puuttuu. Mä olen tilannut noita merkkejä euro teamista ja ne tuli reilu viikossa.

  VastaaPoista
 5. Hauska tuo kissa enkä mäkään alkuun huomannu yhden jalan puuttuvan :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienolta kissa näyttää vastoinkäymisistä huolimatta :) Ja jalkahan on ihan selvästi takana piilossa, en edes huomannut sen puuttumista!

  VastaaPoista