napit

napit

lauantai 9. elokuuta 2014

Ei mitään erikoista

Kylläpä kesä on lentänyt. Heinäkuu meni odotellessa saumuria huollosta ja parin viikon reissulla, joten ompelut jäivät vähäisiksi. Nytkään ei ole mitään kummoista valmistunut, ihan pieniä juttuja vaan, mutta laitetaan nyt nekin tänne.

Naapurin 11kk vanhalle vesselille ompelin paidan ja housut omista ompeluksista jääneistä kankaista. Molempien kaavat OB:sta, paita oli Baby basics 92cm. Housujen kaavaa en muista, mutta 86cm taisivat nämä olla kooltaan.Meidän vauvelille Pupu Tupunasta pöksyt kokoa 68cm, kaava sama, mikä pojan velourhousuissa.


Sitten vielä ruokalappukokeilu. Neidillä tulee 6kk syyskuun lopussa ja niihin aikoihin aloitellaan maistelemaan kiinteitä, joten ruokalappuja voisi tehdä enemmissäkin määrin. Tähän mallia otettu äitiyspakkauksen ruokalapusta ja helppo oli surauttaa. Finlaysonilta varmaan löytyisi ihania ruokalappuihin sopivia kankaitakin, pitäisi pyörähtää siellä joku päivä.


Hellettä piisaa vielä, mutta kai sitä jotain syysvaatetta voisi alkaa ommella. 5v. aloittaa kerhon tämän kuun lopulla, joten sinne ainakin jotain kivaa päällepantavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti