napit

napit

maanantai 9. helmikuuta 2015

Digiprinttejä

Pitihän minunkin asioida Eurokankaassa ja hamstrata muutamaa digiprintti-trikoota. Arvelin kolmosluokkalaisen tykkäävän lentokoneista enkä väärässä ollutkaan. Pikkuvelikin olisi tahtonut samaa, mutta kangasta oli liian vähän, joten kelpuutti mielellään myös norsut, josta myös itse tykkään kovasti.

Beagle Boy-kaavalla ompelin siis 122cm paidan, johon tein tuollaisen korkean kauluksen ja ompelin vielä napin. Tykkään tästä kovasti!Isoveljelle paita koossa 158cm, kaava joku OB:n paitakaava, jolla olen pojalle ennenkin tehnyt paitoja.


Hieman ronkeli poika tykkäsi kovasti ja äiti on tietty mielissään asiasta!


Mietiskelin, että milloinhan tuo heinäkuussa 6v. täyttävä alkaa kranttuilla vaatteiden suhteen. Vielä kelpaa oikeastaan mikä vain äidin ehdottama, lapsellisetkin kuosit yms. tekevät hyvin kauppansa. Esikoinen taisi olla 6v. kun alkoi nirsoilu, toivotaan että pikkuveli ei olisi samaa maata ;) .

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita! Meillä on nyt alkanut esikoinen hieman valitsemaan vaatteitaan. Tai oikeastaan jo kankaasta saattaa sanoa, että ei halua siitä paitaa. Kuukauden päästä täyttää 6 vuotta. Tähän asti kaikki on kelvannut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi ei, toivottavasti meillä ei alkais vielä aikoihin tuo nirsoilu! Onneks on tuo pikkusisko, jolle kelpaa vielä piiiitkään (toivottavasti ;) ) äitin tekeleet. :)

      Poista