napit

napit

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kiirettä pittää...

Syksy ja opiskelut ja kaikki muu härdelli alkanut mutta välillä pienissä rakosissa ehtii jotakin saada valmiiksikin. Sitäpaitsi välillä on vaan pakko saada ommella, oli kuinka kiire tahansa!

Pojille valmistui jo vähän aikaa sitten paidat. Isommalle jo koossa 164cm, mikä on ihan älytöntä! Kaavana jonkun vanhemman OB:n Mickey-nappilistapaita. Pienemmälle Rascal koossa 128cm. 122cm menis vielä eskarilaiselle, kun on niin kaponen sälli mutta onpahan kasvunvaraa...


Kone-trikoo paikallisesta kangaskaupasta, Ippalasta, kuten isomman paidan tummanharmaa jc myös. Mu-va raitatrikoo on Versolta, tuota pitäis saada lisää!

Nelosluokkalainen tarvitsi kouluun lattiatyynyn luku- yms. tuokioita varten. Ostin Halppisesta tyynyn ja tein siihen päällisen tuosta hauskasta planeetta-aiheisesta puuvillasta, jonka löysin ihan tätä tarkoitusta varten kirpparilta. Vetoketju yhdellä sivulla. Poika on kiinnostunut avaruus-jutuista, joten tämä aihe osui nappiin.


Selailin H&M:n sivuja yksi päivä ja siellä osui silmään paita hauskalla tekstillä. Paita oli muuten ruma (!!) joten ajattelin tehdä itse samalla tekstillä. Harmaalle trikoolle kirjoitin tekstin tekstiilitussilla ja kruunu askarreltu paskarreltu silityskalvosta. Frillat tietysti myös! Kaavana OB:n Mint koossa 92cm. Tykkään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti