napit

napit

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisväkerryksiä

Nyt sain valmiiksi ne mini-shortsit ja voi, että olen helpottunut! Ja toisia samanlaisia en varmasti tee! Ihan nämä oli kuopukselle sopivat. Nyt vain niitä helteitä oottelemaan! :) En tiedä, mikä näissä oli niin vaikeata, mutta jotenkin vastusti ja ne esikoiselle suunnitellut viritykset on sitten tungettu tilkkupussiin oottelemaan parempia aikoja ja käyttötarkoituksia...

Niin ja näistä en muuten sitten ole oikeastikaan varma, onko haarakappale ommeltu oikein päin, siis takapuoli eteen jne... :D


Sitten housut (Ottobren raitapitkikset-kaavalla tehdyt) ja norsupipa meidän poikien pienelle serkku-vauvalle (pian 6kk). Nämä housut on 80cm ja isot vielä P:lle, mutta kasvaahan se siitä. Kangas ihanaa raidallista joustista, mistä tein jo aiemmin housut meidän "vauvalle".


Ja tässä vielä pari pipoa, traktoripipo Metsolan joustiksesta ja norsupipo, johon lisäsin resorin, yllättävän kiva tuli. Pipot omia leikkelyksiä ja ehkä myös sen näköisiä. ;) Hyvä pipokaava/ohje hakusessa, semmoisista "lörppäpipoista" tykkäisin.


Äsken sitten kokeilin ensimmäistä kertaa koetilkulle applikointia. Ihan ok muuten, mutta minulla on niin pyllystä oleva ompelukone, että en saanut siitä irti sopivaa siksak-ommelta. Tai sikäli mikäli yhtään ymmärrän, niin olisi hyvä jos voisi säätää tikin pituutta ja leveyttä, mutta minun Evassapa ei semmoista ominaisuutta olekaan. Mikä pettymys! Jospa jotain saisin sillä kuitenkin applikoitua, siitä kun olen jo niin pitkään haaveillut.

Tässä vielä meidän mutruhuuli prum-prum-pipo päässä. :)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä vaatteita,varsinkin nuo mini-shortsit.....

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvältä nämä sinun ompelukset näyttää! Mulla on pari kivaa piponohjetta, laitan tulemaan kunhan kotikoneelle pääsen (nyt vielä ollaan pääsiäislomalla).

    Minna S.

    VastaaPoista