napit

napit

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Amatööri muokkailee kaavoja...

Teinpä kahdet shortsit...

 En löytänyt mistään kivoja kaavoja, joten muokkasin hieman Ottobren paria kaavaa. Pilvi-shortsit tein muokkaamalla OB 1/06 kaavaa "raitatrikoot". Nämä kokoa 98cm. Sitten ajattelin tehdä toiset (molemmat siis alunperin oli tarkoitus tehdä meidän kuopukselle) OB 3/08 kaavalla "beach trikooshortsit". Näissä ei kuitenkaan ollut kokoja, kuin 86cm asti ja halusin shortseista noin 92-98cm. Niinpä minä reippaana tyttönä piirsin vähän isommaksi kaavaa, ihan vähän vaan... Ompelin housut ja kas! Nehän näytti siltä, että mahtuisi melkein ittellenikin. Kuinka ihmeen vähän sitä kaavaa olisi pitänyt suurentaa?!? No, nämä apina-shortsit nyt kuitenkin näyttäis siltä, että ovat just hyvät meidän 6-vuotiaalle (jos vaan huolii nämä) ja siis loppu hyvin kaikki hyvin! :)

Pilvishortseissa hieman liioittelin lahkeensuiden resoreiden pituuden kanssa. Kuvassa ovat käännettynä, ovat muuten ihan pölijän näköiset, kun ovat niin pitkät. Mutta käyhän ne noinkin. Molemmissa pöksyissä on myös kuminauha vyötäröllä.                                Pilvi-velour on Metsolasta, apina-trikoo Myllymuksuilta,
                                resorien alkuperää en muista.     
                              Näitä ihania nauhoja tilasin Hanhelista mutta, kun en
                              millään muista näitä käyttää. Mutta onhan näitä ihan
                              kiva katsella ja hiplata muutenkin... ;)

Tämä lähtee nyt nukkumaan, oli hyvä ommella keskellä yötä, kun aamulla saan (ihan luvan kanssa) nukkua niin pitkään, kuin haluan äitienpäivän kunniaksi! ;) Eli ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! :)

2 kommenttia:

  1. Leveyttä saat kun leikkaat kaavan keskeltä(langansuuntaan)kahtia ja lisäät keskellle sentin -pari ja sit tietysti lahkeenseen myös hieman,tulos pitäisi olla n.92-98cm.Tämä on nyt sitten vaan mun tapa surentaaa,toiminut ainakin mulla.
    Pakko muuten kysäistä,ollaanko me tehty huutiksen kautta kauppaa?

    VastaaPoista
  2. Ollaan! :) Olen muutaman kerran huutanut sinulta jotakin, mm. Tutan vihreän, froteisen hupparin. :)

    VastaaPoista