napit

napit

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kamera-ahdistus!!!

Nyt kun ompelukone on taas laulellut paaaljon ahkerammin, kuin koko kesän aikana, niin eiköhän kamera sitten ottanut ja lauennut lopullisesti, kun olisi ollut jotain blogattavaakin! :( 

Piti sitten tilata uusi kamera (halpa kapistus), toivottavasti tulisi äkkiä! Outoa, kun ei aikoihin ole voinut kuvata lapsiakaan, kun yleensä kuvailen tosi paljon. Enpä sitten muuta kuvaakaan, kuin noita muksuja ja ompeluksia, mutta onhan sitä siinäkin. :)

Meillä puhaltaa tällä tulevalla viikolla uudet tuulet, kun esikoinen aloittaa pitkään odotetun eskarin erittäin jännittyneissä tunnelmissa, äiti on kyllä kanssa asiasta ihan täpinöissään! :D Pikku-miehen kanssa jatketaaan kotona, minulla osa-aikatyöt henkireikänä ja lisätulona. Lisäksi meidän oma, ensimmäinen talo alkaa nousta tällä tai seuraavalla viikolla hitaasti mutta varmasti <3 .

Palailenpa kuvien kanssa, kunhan kamera postista putkahtaa, nyt lähden viimeistelemään ihka ensimmäistä nepparilista-paitaani, jota olen tänään väkertänyt ja joka ihme kyllä onnistui yli odotusten! :)

3 kommenttia:

 1. Voihan kääk sitä kamera... Onnea eskarilaiselle ja ihana että oma talo rakenteilla!!!

  VastaaPoista
 2. Jee, kohta saadaan tänne uusia kuvia, kun sait uuden kameran? :)

  MinnaS.

  VastaaPoista
 3. Kovasti tässä jo opiskelen uutta kameraa! :D

  Kewa; Kiitos! :)

  VastaaPoista