napit

napit

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Täällä taas! :)

Meni kerrassaan hermo Hobby Halliin, kun tilasin siis sieltä kameran ja viikon päästä tuli ilmoitus, että kyseinen kamera loppuunmyyty. Tilasin toisen ja siitä nyt on mennyt kolmisen viikkoa eikä kameraa vieläkään näy. Tänään paloi sitten pinna ja menin ja ostin kaupasta. Ja nyt pääsee taas bloggauksen ihmeelliseen maailmaan! :)

On tullut ommeltua nyt kaikenlaista, mutta ideoita ja halua ommella olisi huomattavasti enemmän, kuin aikaa. Nykyään ei ole jaksanut myöhäisinä iltoinakaan/öinä ommella, joten vähissä on ollut ompeluaika.

Tässäpä jokunen päivä sitten valmistuneita pipoja, neliöpipoja ja sitten noita tuollaisia korville tulevia pipoja. Alemmassa kuvassa uusimmasta Ottobrestä (4/11) otetulla kaavalla tehty hauska pipo ja sovituskuvaa myös, tosin aika suttuinen sellainen. Pipokankaat on kaikki kankaan jämiä aiemmista ompeluksista, paitsi tämä viimeinen, Metsolan Sun ray-joustiksesta tehty. Ostin tämän Metsolasta löytölaarista, oli pakan loppua. Aivan ihanaa kangasta! :) Tästä on myös paita viittä vaille valmiina.


Sitten onkin vuorossa kauan ajatuksissa ollut nepparilista-paita, jonka tein tästä ihanasta apila-trikoosta. Tämä valmistui jo jokunen aika sitten, joten en muista mikä kaava oli kyseessä. Tämänkin kankaan olen ostanut joskus kesällä Metsolasta.
Tuon nepparilistan tein tämän hyvän ohjeen mukaan. Onnistui mielestäni ensimmäiseksi kerraksi ihan hyvin ja tämäkin paita on ollut jo kovassa käytössä.
Nämä keltaisesta Metsolan joustiksesta valmistuneet kaaritasku-housut on tehty OB:n 4/11 velourhousujen kaavaa hieman muokaten. Ei niin mahdottoman kivan malliset, mutta käytössä nämäkin ehdottomasti. Taskut tehty ruskeasta joustiksesta. Nuo taskut on leikattu vapaalla kädellä ja siltä ehkä hieman näyttääkin...


Hannan Kankaasta tilatusta tähti-trikoosta tuli paita meidän eskarilaiselle. Ehti pitää tätä parina päivänä mutta perjantaina sanoi, että joku eskarikaveri oli kysynyt, että onko sinulla yöpyjaman paita päällä. Ei aikonut enää tätä huolia siis päällensä. :( No, minusta tämä ei kyllä pyjamalta näytä, mutta ottaappa noista 6-vuotiaitten aivoituksista selvää...  Kaavaa en tähänkään enää muista, joku OB:n paitakaava kuitenkin.

Viimeisenä tähän postaukseen vielä JNY Designin maatila-trikoosta (huuto.netistä huudettu) ommeltu yöpyjama meidän 2-vuotiaalle. Tämä on tehty OB:n Night Owl-kaavalla. Ehdottomasti päässyt jo meidän suosikkipyjamaksi, kun jo pidellyt vähän viileämpiä ilmoja, kun koko kesä melkein meni yöt vaippasillaan. Kuvassa näyttää (ja onkin) ryppyiseltä, kiskoin tämän suoraan kuivaustelineestä. :)

Pari valmistunutta tekelettä on pyykissä, joten ne lisäilen seuraavalla kerralla. Tämä bloggaus on tosiaan hauska tapa pitää itsellekin "kirjaa", mitä on tullut ommeltua ja näkee myös mahdollisen kehityksen omissa taidoissa, jos sellaista sattuu tapahtumaan! :D

Ja pari uutta lukijaa olin saanut, joten tervetuloa! :)


1 kommentti:

  1. hyvältä näyttää vatteet. Keltaiset housutkin ovat mahtavat.Taskut näyttävät myös hyviltä :)

    VastaaPoista