napit

napit

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kummipojalle työkoneita

Kuinkahan kauan tuo vihreäpohjainen ajoneuvotrikoo ehtikään maata kaapissa, ennenkuin nyt raaskin sen viimeinkin leikata ja ommella paidaksi... Ainakin kesästä saakka. Vieläkin sitä jäi ja saan siitä jotain kuopukselle tehtyä. Tämä on kyllä vihreäpohjaisenakin ihana ja raikas. Kankaan tilasin muistaakseni Hannan kankaasta ja minulla on tätä metrin pala vielä violettipohjaisenakin, se vaan ei ole niin ihanaa, kuin tämä vihreä.

Ompelin siis 6-vuotiaalle kummipojalle nepparilistapaidan OB:n "More Gray"-kaavalla koossa 128cm. Meinasin laittaa ensin valkoiset kam-nepit, mutta päädyin noihin limen värisiin.Paidan lisäksi olen tänään vääntänyt kaikenlaisia korjausompeluksia. Voiko mikään olla ärsyttävämpää, kuin korjata jotain paidan helmaa tai tehdä paidan kaula-aukkoa uusiksi tai muuta sellaista? Miksi se onkin niin työlästä?

Tässäpä taisikin olla tämän viikonlopun ompelukset, raksa kutsuu maalaamaan, loppusuoralla ollaan. :)

1 kommentti:

  1. Kiva paita! :) Ja tuo on muuten niin totta, että korjausompelut ovat sitä maailman inhottavinta hommaa!! Vaikka sitten kun hommaan ryhtyy, ei siinä välttämättä mene kuin hetki. Mutta silti!

    VastaaPoista