napit

napit

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen innoittamana...

Kevät ja tuleva pääsiäinen sai päähäni, että haluan tehdä Joonakselle tipu-paidan. Kankaaksi valikoitui joskus aikoja sitten ostamani pallo-trikoo. Koska en osaa piirtää tippaakaan, niin piti yrittää kuvahaulla hakea jonkinlaista mallia kuorituvalle tipuselle. Ei oikein meinannut löytyä mieleistä, tai olisi löytynytkin, mutta liian vaikeita toteutettavia. Löysin kuitenkin lopulta helpon mallin ja tipuksi sen nyt lapsetkin tunnisti. ;)

Kaavana yllättäen "More gray" kokoa 104cm. Applikointiin käytin velourpalasia.

Applikointi meinaa pitkähkön tauon jälkeen takuta urakalla, harjoitukset jatkukoon!


Toinenkin paita valmistui ja se tuli Aatulle hänen itse valitsemastaan työkalu-jerseystä. Tämäkin tilattu jo useampi kuukausi sitten Hannan Kankaasta. Itse en niin hirveästi kyllä välitä kyseisestä kankaasta, mutta Aatu tykkäsi ja se kai lienee pääasia. Applikoin vasaran eteen ja onnistuin mm. rei´ittämään kankaan parista kohtaa, joten piti vähän fiksailla sieltä täältä ja siksi vasara onkin nyt tehty useammasta osasta. Teki rehellisesti sanottuna mieli paiskata koko tekele kesken kaiken roskiin, mutta sain tämän kuitenkin loppuun tehtyä. Vähän lohduttaa, että Aatu sovitti paitaa ja aikoi sen laittaa huomenna eskariin. :)


Tämän paidan kaava on OB:n "Mickey" ja koko 134cm. Applikointi velouria.

Alkavalla viikolla pitäisi käynnistää pipotehdas, olen ainakin itse tilannut itseltäni apila-pipon. :) Lisäksi luvassa olisi arvontaa, blogikin on tauon aikana ehtinyt täyttää vuoden verran, joten sen kunniaksi sitten. :)


4 kommenttia:

 1. Niin pääsiäisennäköinen tuo vihreä-keltainen tipupaita :) Ihania paitoja molemmat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja paitoja molemmat! Ihana tipunen :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja paitoja! :) Yritän itsekin ehtiä tällä viikolla ompelemaan jotain, saas nähdä antaako vauva luvan..

  VastaaPoista
 4. Huippu tuo tipupaita, tykkään!

  VastaaPoista