napit

napit

torstai 21. heinäkuuta 2011

Pojille housuja

Meidän kamera näemmä vetelee viimeisiään, tai sitten vika on käyttäjässä (hyvin paljon mahdollista), joten kuvat on ihan kamalia, mutta laitetaan nyt silti tänne...

Ompeloin molemmille poikasille vaaleanturkoosista velourista housut. Pienemmät on tehty uusimman OB:n  velourhousu-kaavalla, paitsi minä en laittanut noita nauhoja vyötärölle, vaan ihan kuminauhan ja resorin. Nuo taskut oli mielestäni kivat ja helpot tehdä. Niin, vaikka en ole varma, onko ne tehty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, kun en taas ihan kaikkea sisäistänyt, mitä ohjeessa sanottiin. Osan tein varmaan sitten ihan omalla tyylillä ja ehkä ihan päin mäntyjä, mutta kuitenkin... Kankaat kaikkinensa resoreita myöten on Metsolasta. Isomman housut on sitten OB:n Saimit, vyötäröllä ja lahkeensuissa kuminauhat. Tiedä vaan, että joudunko sittenkin laittamaan lahkeensuihin resorit, koska nämä on juuri siinä hilikulla, että onko aavistuksen lyhyet vai ei. Harmittaa, kun olisin tykännyt näistä näin.

Tänään olen esipessyt kankaita kolme koneellista, alkaa loppua kuivaustila, mutta onpahan nyt lähes kaikki kankaat pesty. :)

4 kommenttia:

 1. hienoja housuja. ja näyttävät nuo uudet OBkin hyviltä vaikka mua aina niiden alaspäin kapenevat kaavat vähän kummastuttaa..

  VastaaPoista
 2. Hurjaa, ootko sää ostanut jonkun kangaskaupan tyhjäksi :D Miksette oo käyneet kerhossa, höh :)Ootkos muuten tietoinen, että huhujen perusteella meidän kylän kansalaisopistossa alkaa lastenvaateompelukurssi syksyllä!

  VastaaPoista
 3. :D Ei me olla aikaiseksi taas saatu kerhoilla, kun mullakin ollut enemmän töitä. Syksyllä ois kyllä tarkoitus Jontun kanssa alkaa kerhoilla säännöllisesti, kun Aatukin menee eskariin.

  Oikeastiko täällä alkais ompelukurssi? Ihan huippua jos niin ois, tää ois eka ilmoittautuja! :)

  VastaaPoista
 4. Kurssi löytyikin jo kansalaisopiston sivuilta http://www.liminka.fi/sivu/fi/asuminen/koulutus/lakeuden_kansalaisopisto/limingan_opinto-ohjelma/ :)

  VastaaPoista