napit

napit

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusta!

On tässä pidellyt ompelutaukoa, ei jotenkin ole huvittanut ommella pitkään aikaan, eikä edes uudet kankaat ole kiinnostaneet, joka sinällään jo on ihmeellistä, eli siis en ole käynyt kuolaamassa moneen viikkoon minkään nettikaupan sivuilla, joka tosin on ihan hyvä asia. :)  Ehkä se on tämä kesä, kun on paljon muutakin tekemistä...

Nyt juhannuksen aikana olen kuitenkin saanut aikaiseksi pari ompelusta, eli Joonakselle lyhythihaisen hupparin ja lastenhuoneeseen kapan.

Finnlaysonin norsu-kankaasta siis tuli kappa, keltaisesta olisin halunnut, mutta sitä väriä ei ollut saatavilla, kun kävin pari kuukautta sitten Finnlaysonin alessa. Jäi vähän lyhyeksi tuo, mutta menettelee. Samalla innostuin eilen vaihtamaan lastenhuoneessa järjestystäkin, pojat tuumasi, ettei tunnista samaksi huoneeksi. Vaihtelu virkistää! :)


OB:n "Windy days"-kaavalla tein siis vuorillisen hupparin työmaa-velourista. Kangas on muistaakseni Hannan Kankaasta ja tilattu varmaan jo viime syksynä. Vuorina ruskea trikoo, jonka alkuperää en muista. Keltaiset nepparit on KAM:in. Tämä oli kiva kaava ja teen kyllä toisenkin tällä samalla. Joonas on muutenkin hulluna huppareihin, tästäkin totesi ensimmäisenä, että "on kyllä komea huppali". :D
Viimeiset kuvat otettu perjantai-iltana meren rannalla. Ihana sää, mutta niin armottoman paljon hyttysiä!

Jospa tästä taas intoutuisi ompelemaan pikkuhiljaa lisää. Mukavaa juhannuksen loppua (voiko sitä enää toivottaa...?) jokatapauksessa kaikille! :)

1 kommentti: