napit

napit

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vasili???

Tarkoituksena oli jo viime kesänä tehdä pojalle, suurelle Oktonautit-fanille, Kwazii-paita. Leikkelin jo applikaatiotakin valmiiksi, mutta sitten näin muutamissa blogeissa kyseisestä aiheesta niin hienoja tekeleitä, että masennuin :D ja homma jäi siihen.
 
Nyt kun Oktonautteja ei ole meillä katsottu enää kuukausiin, niin sain kuitenkin päähäni tehdä tämän paidan ja poika innoissaan totesikin paidassa olevan VASILI-kissan! :) No mutta nimelle on ihan sama, paitaan olen ihan tyytyväinen.
 
Ihanainen lime tähtijersey on vastikään ostettu FB:n Kangashamstereista ja applikointi on velouria ja joustofroteeta. Huomatkaa Oktonautit-asiantuntijat, lakissa ei ole sitä mustekala-merkkiä. En alkanut sitä värkkäämään, koska homma olisi pissinyt saman tien ja olisi voinut mennä piloille koko homma. ;)
 
Ensimmäistä kertaa tein tuollaiset tehosteompeleet raglan-saumoihin, ihan piristävä yksityiskohta, vaikkakin vähän takkusi tuo ompelu.
 

 
Sovituskuvaa aamutuimaan. Telkusta katsotaan Oktonauttien sijaan kylläkin tässä Madagaskarin pingviinejä.
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Upea paita! Oktonautit on aivan mahtava sarja =)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kivasti sopii tuohon vihreeseen tähteen. Ja todella siististi tehty applikaatio :)

  VastaaPoista
 3. Onpas raikas kuosi! Ja hyvin onnistunut paita! Täälläkin katsotaan ko. sarjaa... :P

  VastaaPoista
 4. Meiltäkin löytyy oktonauttifani ja kaikki jaksot löytyy tallentavalta boksilta joten niitä katsotaan joka viikko :D Paita on mullakin ollut suunnitteilla ja meillä Kwazii on suosikki :)Jokohan nyt saisin pojan yllätettyä Kwazii paidalla :) Raikas paita ja turkoosi ja vijreä sopii hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan raikas paita, hieno applikaatio.

  VastaaPoista