napit

napit

perjantai 3. toukokuuta 2013

Kesävaatetuksia

Piiitkä blogitauko takana, enkä pahemmin ole tänä aikana ommellutkaan, jos ei nyt muutamia verhon ompeluita ja pipoja lasketa mukaan. Saumurikin kävi tässä välissä huollossa ja oli siellä peräti kolme viikkoa! No nyt toimii entistä ehommin.
 
Tällä viikolla tuli tehtyä muutama kesävaate Joonakselle, pari t-paitaa ja kolmet shortsin tapaiset. Vielä pitää ommella lisää kesävaatetusta, varsinkin t-paidoista on pulaa.
 
Ensiksi pari t-paitaa, Miina ja Manu joustis tietysti Metsolasta. Ostettu jo joskus talvella. Ajoneuvo-jerseykin on hankittu kuukausia sitten, olikohan tämäkin peräisin Metsolasta. Kaavana näissä uusimman kesä-Ottobren "Brave Firemen".
 

Kissojen kaveriksi oranssista joustiksesta (alkuperää en muista) samaisen OB:n kaavalla "Easy Piece"-housut/shortsit. Hieman kumman näköiset minun silmääni mutta päällä näyttivät oikein kivoilta.


Toiset samanlaiset pökät sinisestä joustiksesta, jonka löysin kirpparilta.


Uudessa OB:ssa oli myös shortsikaava "Sporty Pocket", jolla tein nämä viimeiset, mutta erilaisilla taskuilla ja ilman nauhoja. Vihreä college jostakin, mistä lienee, ruskea joustis saattanee olla Royal-tuotteelta. Näistä tuli ihanat ja Joonas tykkäsi hurjasti, etenkin taskujen ansiosta. On halunnut nukkua näissä pari yötä. :D
1 kommentti:

  1. Tuota shortsikaavaa voiskin kokeilla, ehkä vielä muutamat shortsit voitais tarvita mutta kun ei jotenkin uskalla nuita kesävaatteita kauheesti ommella jos on yhtää kylmää kuin viime kesänäkin :/

    VastaaPoista