napit

napit

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Hypisteltävää

Meidän, niin kuin varmaan monen muunkin samanikäisen vauvan mielestä leluissa yms. kaikista kiinnostavinta ja ihaninta on pesulaput. Niinpä tein hauskoja "hypistelyrättejä", kun jossakin blogissa olin nähnyt samantyylisiä.

Saivat samalla myös kyytiä myös pienet joustofroteepalat, joista ei välttämättä enää muuta olisi tullut tehtyä. Näitä tuli kerralla useampia, pari puuttuu kuvasta, kun on jo käytössä. Näitä voi antaa tutuille vauvoille vaikka tuliaisena tms.

Molemmilla puolilla eri kangas, sisällä paistopussi tuomassa kivaa rapisevaa ääntä ja saumoihin erilaisia nauhoja ja myös niitä ihan oikeita pesulappuja leikkelin vaatteista. Nauhoja olikin kertynyt laatikon pohjalle, kun on tullut joskus tilattua mutta harvemmin niitä tulee käytettyä.Alemmassa kuvassa rätit toiselta puolelta. Koko näissä on noin 20cm x 20cm.


Pikkusisko sai jotain, niin ompelin pojille muutamat hernepussit myös. Eipä meillä ole hernepusseja ennen ollutkaan. Näitäkin tuli useampia, mutta pari lensi jo jonnekin takan päälle, joten ei ehtinyt kuvaan... ;)
1 kommentti:

  1. Hernepusseja onkin paras ommella heti useampia, ne ovat niin katoavaista sakkia.

    VastaaPoista