napit

napit

torstai 5. maaliskuuta 2015

Arkeen ja juhlaan

Meillä juhlitaan kohta (kuun loppupuolella) 1-vuotiasta neitiä (mihin vuosi karkasi??) ja paikallisesta ompeluryhmästä sain inspiksen tällaiseen mekkoon. Koskaan en tällaisia kolttuja ole ennen ommellut mutta tulen kyllä jatkossa ompelemaan. Tämä oli vähän harjoitusversio ja parannettavaa olisi varmasti vaikka kuinka, mutta kyllä tällä yhdet pippalot juhlitaan.


Tämä on vähän sovellettu versio OB:n pallohelmamekosta. Ohjeita en kyllä seurannut, eli ei varmasti ole ommeltu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan :D .
Kaikki materiaalit Eurokankaasta, tylli, pitsi ja vaaleanpunainen trikoo, jolla mekko vuoritettu. Myös ruusuke on siitä samasta trikoosta.


Toinen mekko arkisempaan käyttöön ja kesää ajatellen. Samalla kokeilin ensimmäistä kertaa Mekkontehtaan kaavaa, eli Riine. Aivan ihana!



Kangas on Finlaysonin vanha pussilakana tai verho, kirpparilta löytyi iso pala vitosella ja rakastuin siihen heti, pakkohan se oli ostaa pois.




Nyt kyllä taatusti ompelen seuraavana jotain muuta, kuin mekon!

3 kommenttia:

  1. Ihanat mekot! Oletko raskinut ostaa itselle tuon Mekkotehtaan kirjan? Minäkin siitä haaveilen, mutten ole vielä ostanut.

    terveisin MinnaS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eihän se maksanut, kuin vähän reilu 10€, kun kesällä tilasin, mutta taitaa olla tällähetkellä loppuunmyyty :( ...

      Poista
  2. Minä olen niin tykästynyt tähän Riineen. Todella kaunis yksivärisenä ja vihreä on lempivärini <3 Mukavaa ja ihanaa katseltavaa muutenkin tämä sinun blogisi :)

    VastaaPoista