napit

napit

lauantai 21. marraskuuta 2015

Joulun odotusta

Jouluhan se alkaa olla jo kovasti mielessä ja touhuissa mukana, kun marraskuu lähenee loppuaan. Ommeltua ei hirveästi ole ehtinyt viime viikkoina mutta tein nyt vähän niinkuin kertarykäisyllä useamman ompeluksen.

Omalle neidille ja siskon vauvalle joulumekkoset samasta Metsolan sydän-trikoosta. Isomman mekon kaavana ob:n Wood Mouse, johon lisäsin taskun eteen ja siihen somisteeksi vielä soman omppunapin. Pienempi mekko on sitten Kisuliini muokattuna ja lisättynä hiippahuppu, johon ompelin vielä kulkusen.


Kisu-kankaasta ompelin pyjaman todellakin tarpeeseen meidän kissa-fanille!Eskari sai Metsolan jääkarhusta paidan, tämä vaan vastusti kaikintavoin, eikä kyllä yllä lähellekään suosikkipaitojen joukkoa. Kaavan otin summissa, en edes muista, mikä se oli ja kaula-aukko oli jotenkin tosi iso. Ompelin sitten vain kanttauksen sijaan resorin, että ei ole niin valtava tuo aukko...Sitten vielä joulukalenteripussukka-hässäkkä, jonka ompelua olen suunnitellut ainakin jo parina jouluna ja nyt sain vasta aikaseksi. Näihin pitää vaan enää keksiä yllätykset. On siis kaikille kolmelle yhteinen :) .


1 kommentti:

  1. Ihanat joulumekot! Tuo kangas sopii oikein täydellisesti jouluun :)

    VastaaPoista