napit

napit

maanantai 16. toukokuuta 2011

Lätkähuumaa ja siili-settiä

Pakko nyt hehkuttaa ihan alkuun "ihanaa, Leijonat, ihanaa"! :) Olihan mahtavaa kyllä!

Sitten ompeluksiin... Huomasin jokunen päivä sitten, että meidän pienellä käy yöpuvut pieneksi ja varsinkaan kesäksi ei ole vielä yhtään lyhythihaista- ja lahkeista yöpukua, joten kun paikallisessa kangaskaupassa asioidessani näin tuota ihanaa pallo-trikoota, niin en voinut vastustaa. Kuvassa näyttää paljon haaleammalta, luonnossa ihanan turkoosinsininen. Sitten halusin applikoida siilin, kun tykkään niin siileistä. En löytänyt muka netistä kuvahaulla kivaa, joten piirsin itse. Esikoinen tosin oli sitä mieltä, että ihan tyhymä siili, kun ei ole jalkoja... ;) Mutta olkoon sitten jalaton siili, jokatapauksessa olen tyytyväinen lopputulokseen. Siilin valkoinen naama on trikoota, muut osat ruskeata resoria, kun ei muutakaan sopivaa tähän hätään löytynyt.

Kaava on Ottobren "night owl"-paita muokattuna (lyhyet hihat). Housut on samaisesta lehdestä "Stripy Legs"-kaavalla tehty, mutta muokattuna, eli lyhensin nuo lahkeet.






Nyt mietin, että raaskiiko tätä käyttääkään yöpukuna, kun tuosta siilistä tuli niin soma, mutta toisaalta mielestäni tuo pallokangas näyttää niin yöpuku-kankaalta, että ei tätä varmaan viitsi minään shortsisettinäkään käyttää. Tuolla housukaavalla tosin voisi tehdä parit shortsitkin, vaikutti ihan kivan mallisilta.

5 kommenttia:

  1. Se on todellakin oikein soma......

    VastaaPoista
  2. Ihanan siilin olet saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  3. Ihana siili.Sinä oot kyllä taitava! Tuosta vaan nyt jo noin upeasti applikoit vaikka ihan äsken sitä tuskailit. Sun pittää ottaa mut ompeluoppiin!

    Minna S.

    VastaaPoista
  4. Minna; kaunis kiitos, mutta vielä on pitkä matka siihen, että tulos tyydyttäisi itseä täydellisesti :D . Ja luulenpa, että sitä oppia ompelussa voisit antaa ennemmin sinä, olethan tainnut ommella jo paljon kauemmin! :)

    VastaaPoista
  5. Ai en minä oo tätä nähnykkään, aivan ihana kyllä tuo siili ja muutenki söpö kangas. :)

    VastaaPoista