napit

napit

tiistai 1. toukokuuta 2012

Omenaista vappua!

Tein Joonakselle ihanasta apila-trikoosta (Metsolasta ostettu) t-paidan viime kesäisellä OB:n "Monster car"-kaavalla koossa 104cm. Tosi ihana slim fit-malli tässä.

Paitaan piti mielestäni saada jotain kuvaa ja niin siihen tuli omppu, josta on puraistu pala. Ensin piti tulla toukka tai matokin, mutta meni sen verran hävyttömän näköiseksi, että unohdin sen toukan ja applikoin pelkän omenan. Ajatus vihreästä omenasta lähti pääntien limevihreästä kanttauksesta.




Itselleni surautin pari pipoa, tähtijersey Royal-tuotteelta ja vihreä apila Kestovaippakaupasta. Apilapiposta tuli ihana ja istuu päähän tosi hyvin. Sovituskuvissa sitä testaa tosin Joonas. :)



Sitten niitä muutamia sovituskuvasia. Meillä ei muuten pikku-jäbälle kelpaisi tällähetkellä, kuin farkut jalkaan. Niitä on vaan yhdet ja voi sitä kriisin paikkaa, kun nämä on pesussa! Toivottavasti ohimenevä vaihe...




Sitten pari kirppislöytöä Myyrä-fanille! Siis minulle. Lapset joutuu sietämään Myyrää huoneessaan ihan minun mieltymysten takia ;) .





Myyrä-taulu löytyi 5€:lla...





Ja pehmo-Myyrä 3€:lla jo kauan aikaa sitten. Myyrä-laukku on ostettu joskus viime kesänä Taika-pilvestä. Se vaan on niin ihana. <3

Ja siinäpä se meni vappukin. Siman, munkkien, ilmapallojen ja pyöräilyn (kiitos ihana sään) merkeissä. Ja toki myös ompelun! :) Nyt taas palaamme arkeen, sanoin tänään eskarilaiselle, että enää kuukausi eskaritaivalta jäljellä. Kyllä eskarivuosi on mennytkin ihan kamalan nopeaan. Kohta meillä on pieni koululainen...


2 kommenttia:

  1. Voi miten kiva paita! Tuo omppu sopii tosi hyvin tuon ruskean kanssa.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva paita! Tykkään tosi paljon :) Mies kun näki paidan ja omenan, epäili sen olevan kopio applesta (kova apple fani kun on :D), mutta minä ainakin löydän montakin eroa!

    VastaaPoista