napit

napit

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tylsää!

Ja taas t-paitoja. Eli aika tylsää. Tekisi hirveästi mieli kokeilla applikointia, mutta en ole vielä uskaltanut, kun pieleen se menee kuitenkin (leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä-periaatteella)... Sitten haluaisin tehdä sellaisen haalarin meidän Jontulle, kun sain käsiini Ottobren mustikka-haalarin kaavat, mutta ensin pitäisi päästä vetoketjukauppaan... Ja tietysti vielä saada se vetskari siististi ommeltua...

Mutta juu, tässä on nyt sitten uusimmasta Ottobrestä bongatut "Beach Boy" kaavalla tehdyt minishortsit, tai siis tekeleet, joiden kanssa meinasin menettää mielenterveyteni. Ajattelin kehystää nämä... :p  Eli nämä on nyt tällaiset, kun leikkasin vyötärökaitaleen kuminauhoineen mäkeen. Koko hela hoito meni ihan ruttuun, kun ompelin sen kaitaleen ja kuminauhan sinne sisään ja kun sitten sovitettiin näitä poijjaalle, niin eihän ne mahtuneet! Tehty siis 134cm kaavalla ja poika käyttää nyt jotain 128cm vaatteita, mutta nähtävästi nämä on pientä kokoa tai sitten tein jotain tosi pahasti pieleen. Tai siis sehän on selvä, että tein. Haarakappaleidenkin kanssa taistelin pitkään ja hartaasti ja ne lopulta sain paikoilleen, en tiedä kyllä, tuliko ne oikein päin! ;) Näitä luultavasti en enää yritä saada loppuun tehtyä, pikkuiselle on leikattuna valmiiksi samaiset murheenkryynit, jos vielä niitä koettas, kunhan olen rauhoittunut. :D  Nämä "kestoprässit" oli kuitenkin aika hauskat, näitä pitää kokeilla toistekin.


Ja tässä nämä t-paitaset sitten. Aatun paitaan ei riittänyt hihoihin asti tuota apina/leijonaa, joten laitoin ruskeasta trikoosta hihat, Jontulle tehty paita joustofroteeta. Menin laittamaan vyötärölle resorin ja en tykkää mutta olkoon. Söpö kuitenkin kantajansa päällä, vaikka vähän jotenkin haljut värit. Molemmat tehty Ottobren "Monster Car" t-paita kaavalla.

2 kommenttia:

  1. Sä olet kyllä mun päivieni pelastus! :D Tsemppiä!!
    - Johanna

    VastaaPoista
  2. Ihanat noista shortseista näyttäs olevan tulossa, jaksa vaan jatkaa!! =D Kaikkein helpoin noissa oli tehdä se vyötärö jatkamalla suoraan noita lahjekappaleita korkeammaksi. Myöhäistä tietysti nyt viisastella kun on jo leikattu.. ;) Ja kyllä nuo tosiaan oli pientä kokoa!! Itsekin yllätyin.

    VastaaPoista