napit

napit

torstai 28. huhtikuuta 2011

Musta-valkoista

Nyt meni nappiin! :) Voi tätä onnistumisen iloa! Tässä setissä nyt vaan oikeesti meni melkeistä kaikki ihan nappiin eikä tarvinnut nysvätä eikä edes ratkojaan tarttua kertaakaan, mikä on minulle tosi suuri saavutus! :D

Eli siis mustasta pilvivelourista (Metsolasta) Ottobren Saimilla tehdyt housut sekä Metsolan mustasta interlocista paita ja kaava tähän oli Ottobren "Let it Be"-juhlapaita niminen ja tästä nyt en hirveästi mallina tykkää mutta onpahan kokeiltu. Resorit Eurokankaasta.

Paidan applikointikin onnistui kohtalaisen hyvin näin toiskertalaiseksi, tuo pienempi pilvi meni hieman paremmin. Pilvet on äidiltä saadusta vanhasta collegekankaasta. Pääntien kanssa ei tarvinnut nykertää, vaan onnistui kerralla ja langatkaan ei loppuneet kertaakaan, kun kaksoineulasin hihansuita ja helmaa, mitä meinaa minulle sattua joka kerralla. Oikeesti esim. tuo helman ommel on suora, mutta tuo kangas on rypyssä ja mietinkin, että pitäisiköhän mulla säätää jotain langankireyksiä löysemmäksi, kun ompelen tuolla kaksoineulalla vaikka just helmaa...?!

                             
                                      Ja näihin tunnelmiin päätämme tältä illalta... :)

9 kommenttia:

 1. Harjoitus tekee mestarin :) Oota vaan oot kohta ihan pro! Ootko pidäntänyt tikin pituutta, itse käytän yleensä nelosta?

  VastaaPoista
 2. Tiiäkkö, mun koneessa ei oikeesti pysty säätämään tuota tikin pituutta (Eva Green)! Mutta viikon päästä saan uuden ompeluskoneen, tuskin maltan oottaa, siitä löytyy sitten nippelit ja nappelit! :D

  VastaaPoista
 3. Minulle on tullut Ottobre monta vuotta. Jokunen vuosi lopetin sen, koska aika ei kertakaikkiaan enää riittänyt vaatteiden ompeluun. Pitäsiköhän tilata uudelleen?!?

  Aivan ihania vaatteita olet tehnyt!!
  Pakko lukea blogisi läpi paremmalla ajalla!!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvän näköinen setti :) Jaan seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla. Itse olen aloitellut lasten vaatteiden ompeluksia toden teolla vasta tänä keväänä :)

  VastaaPoista
 5. KaisaL; Kiitos sinulle ja tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista