napit

napit

maanantai 2. toukokuuta 2011

Vapun tuotoksia

Kuivia nämä minun otsikot... :D

Ensinnäkin tervetuloa kaikki lukijat! :)

Ja sitten itse asiaan... Vappukin tuli ja meni, kylmää oli ja suuri osa menikin töiden merkeissä, mutta vähän ommellakin ehti. Eli tein Ikasyriltä tilatusta, turkoosista joustiksesta tuollaiset "prässihousut" leveillä lahkeilla. Eihän nuo leveät lahkeet ole liian tyttömäiset, eihän?! ;) Kaava on Ottobrestä nimellä "velourhousut", en muista lehden numeroa, kun palautin lehden jo kirjastoon... Ensin ajattelin näihin jotakin applikointia, mutta en viitsi sählätä tuolla rotiskolla, vaan odottelen suosiolla viikon-parin sisällä saapuvaa uutta ystävää, siis uutta ompelukonetta. Oi, tuskin maltan oottaa! ;D Toki uusi saumurikin olisi aika ihana (saumuroin äitini n. 15 vuotta vanhalla, mutta oikein hyvin pelittävällä koneella), mutta ei sitä makeaa mahan täydeltä. :)

Kaveriksi housuille tein pöllö t-paidan, tämänkin kaava yllättäen Ottobrestä, muistaakseni "Bat t-paita"-niminen kaava. Kangas on muistaakseni Sampsukasta, samoin vihreä resori. Minusta tuo pöllökangas on aivan ihanan raikas, voi kun tulisi äkkiä se kesä ja t-paita kelit! :)
5 kommenttia:

 1. Ei minun mielestä liian tyttömäiset... meillä pojalla ihan samasta froteesta ihan samanlaiset prässisaumahousut

  VastaaPoista
 2. Hieno setti. Ja onnea uuden ompelukoneen johdosta jo nyt:)

  VastaaPoista
 3. Uii, uusi ompelukone kuulostaa tosi ihanalta! Minkälaisen olet ostamassa? (vai äitienpäivälahjaksi saamassa? :)

  Minna S.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on ollut vaikka kuinka monet tuollaiset levenevät prässihousut Elmolla ja hyvin sopivat pojalle! Minustakin tuo pöllökangas on ihanan raikasta ja lyhythihaisen minäkin siitä olen tehnyt kesäksi.

  VastaaPoista
 5. Minna; Mulla on ne suuret pyöreät juhlat kesällä (kriisiä pukkaa!!!!) ja se ompeluskone on ns. etukäteislahjus... :D

  VastaaPoista