napit

napit

lauantai 14. toukokuuta 2011

Ihan pöllöä meininkiä...

Täällä ollaan uuden ompelukoneen lumoissa ihan täysin. Kone (Singer Confidence) saapui jo pari päivää sitten, mutta vasta tänä iltana pääsin ja ehdin sitä testaamaan. Oi, kun äänikin on, kuin linnunlaulua... ;)

Tein sitten turkoosista froteesta paidan Ottobren "villi viikinki" kaavalla. Piti tehdä lyhythihainen ihan siksi, että tuo kangas loppui kesken. Tämä paita ei jokseenkin hirmu hyvin onnistunut, ihan luirua tuo kangas. Mutta pääasiassa tässä ompeluksessa olikin päästä kokeilemaan uudella koneella tuota applikointia. Ja pöllöhän siitä tuli. Ei se nyt kauhean kaunis ole, mutta antaa kaikkien kukkien kukkia... ;) Ja olen kyllä suhteellisen tyytyväinen kuitenkin, tästä on hyvä jatkaa. Pöllö on piirretty mallista (googletin pöllön kuvia) :D . Kaikki pöllön osat on velouria, paitsi silmän valkuaiset trikoota. Pöllön koko tuntui hyvältä, ennen applikointia mutta olisi se saanut vähän isompi olla kuitenkin.Ihana oli kuitenkin ommella uudella koneella, vaikka en vielä sen kanssa ihan sinuiksi vielä päässytkään.

Tämä paita on tehty muutama päivä sitten, lime trikoo Hanhelista ja tuo jo tuttu pöllökangas Sampsukasta. Tästä paidasta tuli mielestäni ihana ja ollutkin jo ahkerassa käytössä. Kaava Villi Viikinki tässäkin.

1 kommentti:

  1. Onnea uudesta koneesta! Minä odottelen josko saisin synttärilahjaksi uuden saumurin entinen alkaa vedellä todellakin viimeisiä, mur!

    VastaaPoista