napit

napit

tiistai 10. toukokuuta 2011

Paitaa ja pipoa

Tämän päivän ompelusaldona on pari pipoa pienimmälle ja isolle jäbälle paita. Paita on tehty Ottobren 1/09 "Otus t-paita" kaavalla. Kokona on 128cm mutta on kyllä aika isoa kokoa. No, onpahan ainakin syksyä varten sitten, jos on vielä liian suuri. Aatu aloittaa syksyllä eskarin ja sehän on sitten eri asia, kelpaako isolle eskarilaiselle enää äidin tekemät vaatteet! Poika ei ole tähän mennessä ottanut paljon kantaa vaateasioihin (hyvä hyvä), mutta nykyään tahtoo aina laittaa kauppareissulle yms. vain ja ainoastaan farkut.


Kone-trikoo on Metsolasta (Aatu sai itse valita paitakankaan ja tämä oli mieluinen) ja valkoinen resori muistaakseni Eurokankaasta.

Ja kas ihmettä, muistin tälläkertaa käyttää tuotakin ihanaa nauhaa, paitsi että värit ei oikein passaa yksiin paidan kanssa, mutta ei se ole niin nuukaa :D .Aamulla tein nämä kaksi pipoa, tuosta pöllö-piposta tulee kyllä ehdottomasti suosikki, tuo kangas vaan on mielestäni niiiin ihana! Eiköhän nämä pipot nyt riitä tälle keväälle, toivottavasti kohta on siirtyminen hellehattuihin! :)

Pöllökangas on muistaakseni Sampsukasta tilattu ja vihreä vuorikangas (trikoota) on Hanhelista. Apinapipon apina-trikoo on Myllymuksuilta ja ruskea vuorikangastrikoo paikallisesta, pienestä kangaspuodista.

1 kommentti:

  1. Kiva tuo konepaita, tuo konekuosi on meidänkin pojan ihan ykkösjuttu.....

    VastaaPoista