napit

napit

tiistai 30. elokuuta 2011

Joustis-settiä ja kangaslöytö

Tämä Metsolan joustiksista tehty setti on tällähetkellä ehdottomasti meidän lempiasu!
Housut on tehty OB:n Saimi-kaavalla, paitsi lahkeensuissa on vain kuminauhat ja paita taasen OB:n Villi Viikinki-kaavalla (jos en ihan väärin muista, tämäkin setti jo joku aika sitten valmistunut).


Pakko sitten esitellä omasta mielestäni ihana kangaslöytö, jonka tein tänä aamuna paikallisesta kangaskaupasta. Siellä oli paljon palakankaita ja ne vielä puoleen hintaan. Eli tällainen 1,5m x 1,15m kokoinen pala 2,50€!!! Pakkohan se sieltä oli ostaa pois. Kangas on tuollaista paksuhkoa jerseytä (??), tuollaista neulosta, en oikein osaa selittää. Tästä tulee heti ainakin paita pienemmälle. :)


3 kommenttia:

  1. Tuo aurinko kangas on ihanaa :) Joko oot käynyt katsomassa metsolan sivuilla tulevaa mallistoa? Kävin viime viikolla paikan päällä ja kyselin koska nuita uuden malliston kuoseja tulee kankaina myyntiin meinasivat, että vasta ensi vuonna jos tulee ollenkaan :(

    VastaaPoista
  2. Oon käynyt vilkuilemassa tuolla metsolan sivuilla, ihania! Mutta siis voi itku, jos niitä ei tule kankaina myyntiin. :(

    VastaaPoista
  3. Ihania ompeluksia. Tosi kivoja pipoja myös tossa alempana. Ihana löytää tallisia uusia blogeja, varmasti tulen uudestaankin vierailulle =)

    VastaaPoista