napit

napit

perjantai 16. syyskuuta 2011

Traktorisetti

Tässä esittelen juuri valmistuneen (mielestäni iiiihanan) setin. Eli paidan mahtava traktori-jersey on Royal-tuotteelta. Tätä kangasta olen himoinnut pitkään ja viimeinkin sitä pienen pätkän tilasin. Housujen pirtsakka limevihreä joustis on Metsolasta, samaten tuo keltainen resori. Housujen kaava aina-niin-kiva Saimi Ottobrestä (98cm) ja paidan kaava Night Owl (98cm). Ja nyt sitten tein ekaa kertaa pääntien kanttauksen niin, että jätin toisen olkasauman ensin ompelematta (tai tässä tapauksessa toisen raglansauman). Ja tuli kyllä hyvä, näin sen teen jatkossakin, että kiitosta taas vaan Pikku-Hoolle, ompelututorilleni!:D

Kuvissa värit näyttävät haaleilta (ainakin minun näytölläni), mutta luonnossa ovat kyllä ihanan värisiä ja sopivat harmaaseen syksyyn mielestäni hyvin. :)


Eli "kautkisetti" (Joonas sanoo traktoria jostakin syystä kautkiksi) päälle ja menoksi viikonloppureissulle mummolaan! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Hieno homma jos oli neuvoista apua :) ja onnistuneelta tuo pääntie nyt näyttääkin. Mulla niin tekis mieli napsutella tuota kangasta, se on ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  2. Kiva setti ja siistiltä tosiaan näyttää tuo pääntie :) Tuo traktorikangas on kyllä todella söpöä!

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteä setti. Toi traktorikangas on vaan niin ihanaa =)

    VastaaPoista