napit

napit

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Avaruutta ja uusi työkalu

Viimeinkin sain ne, kun olen niistä niin pitkään haaveillut! KAM-nepparipihdit siis menin ja tilasin Royal-tuotteelta. Olen kuullut niistä niin paljon hyvää ja ärsytti se vasaralla takominen. Ja nuo Kam-nepit on kyllä niin kivoja, kun saa vaikka minkä värisinä ja eikö niitä ole eri muotojakin...? Itse nyt kokeeksi tilasin vain mustia ja keltaisia, vaikka olisi tehnyt mieli ottaa kaikkia värejä.


Heti piti tehdä sitten paita, johon tein nepparilistan uusimman OB:n ohjeen mukaan. Kaksi kertaa aiemmin olen tehnyt neppilistan toisella ohjeella ja jotenkin on tuntunut hankalalta, mutta tämä oli hyvä ohje. Ja voi, kuinka ihanasti nepit meni paikoilleen näillä pihdillä! :)

Paidan ihana avaruus-trikoo on Royal-tuotteelta myöskin ja kaavana OB:n "More Gray" mutta tosiaan lisänä tuo neppilista. Laitoin tähän keltaiset nepit minun kahdesta vaihtoehdosta ja sopi tähän mielestäni oikein hyvin.

Tämän siistimpää lopputulosta en saanut kaula-aukosta aikaiseksi. Mulle tuottaa aina vaikeuksia tikata resorin päätä tuonne sisäpuolelle tällaisissa neppilistapaidoissa, haalareissa tms., vinkkejä otetaan vastaan! Jos nyt kukaan tajusi, mitä tarkoitan.

5 kommenttia:

 1. Hieno paita! Minunkin on ollut jo pitkään tarkoitus koittaa nepparilistapaitaa, en vain ole saanut aikaiseksi. Kiva kuulla, että OB:n ohje on hyvä! Ja tuohon sinun ongelmaasi: olen kuullut, että jotkut laittavat ompelukoneen paininjalan alle heti sen ommeltavan kankaan taakse jonkun korokkeen, jotta paininjalka ei olisi vinossa. Kannattaa ainakin kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Siistiä työtä, hieno! Samaa ehdottaisin kun Pintse, koroketta paininjalan alle! Esim. viimeksi itsellä käsiin sattui muovinen viivotin!! :) se sinne paininjalan taakse/alle hiukan, niin jo auttaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mua taas tympäisee nuo kam-nept kun ne ei meinaa paksuissa kohdissa pysyä kiinni. Joten oon suosiolla käyttänyt metallineppejä viime aikoina mutta laitan ne kiinni prymin metallineppipihdeillä ja on helppoa :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno! Hyvin sopii nuo keltaiset nepit :)

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli, Astronautti on ehdottomasti yks mun lemppareista. Odotan innolla noita muita värejä tästä printistä!

  KAM -nepit on siitä kivoja, että voi leikitellä noilla väreillä. Myös värien sekoittamista kantojen ja uros/naaraiden osalta kannattaa kokeilla, tulee mukavaa vaihtelua, jos laittaa vaikka alle turkoosit kannat ja keltaiset naaraat ja päälle päin vastoin (tai miten vaan) :)

  VastaaPoista