napit

napit

tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuoden eka: Pikku-panda

 Se on sitten vuosi vaihdettu räiskyvästi, nyt pitäisi opetella taas kirjoittamaan uusi vuosiluku 2012.
Maaliskuussa tämäkin blogi täyttää vuoden, jos järjestäisin silloin ensimmäisen arvontani. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni! :)

Panda on ollut tosi piiiitkään tarkoituksena applikoida, mutta nyt sain vasta tartuttua toimeen. Turkoosille Hannan Kankaasta tilatulle hyvälaatuisen tuntuiselle joustofroteelle panda sitten pääsi applikoitumaan. Laatikosta löytyi myös ajat sitten huuto.netistä huudettua musta-valkoraidallista resoria, joka mielestäni sopi tähän tarkoitukseen väriensä puolesta. Tarkoituksena on tehdä vielä paitaan sopivat housut, kunhan saan tuolta Hannan kankaasta tilatun paketin, jossa on lisää tätä samaa joustista.

Kuvat on ihan järkyttävän huonoja, kehno valaistus ja vielä kehnompi kuvaaja (en ole jaksanut edelleenkään tutustua kameran käyttöohjeisiin ja toimintoihin tarkasti), joten nämä nyt on mitä on... Uudenvuoden lupauksenani lupaan opetella kuvaamaan ja haluan myös jonkin kuvankäsittelyohjelman tähän koneelle... ;)


Vielä ns. sovituskuva, josta kyllä hädin tuskin näkee koko paitaa, mutta parempaakaan en saanut räpättyä...

5 kommenttia:

 1. Hieno pandapaita! Ja hyvää Uutta Vuotta myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva paita ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hieno paita! Minä oon pyöritellyt pandaa päässäni kun sain salaisesta paketista pandatrikoota turkoosilla pohjalla, vielä en oo varma mitä siitä teen :)

  VastaaPoista
 4. He, tuttu tunne ku yrittää ottaa liikkuvast mallist kuvia :D:D
  Ihana panda :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia!
  PikkuHoo: Se turkoosi panda on kyllä ihana, tein siitä joskus kesällä pienemmälle yöpuvun, on edelleen käytössä alusvaatteina. :)

  Sani: Juu, lasten kuvaaminen on ajoittain aika työlästä, saa aina lahjoa jollain, että saa ylipäätänsä suostuteltua kuvaan... ;)

  VastaaPoista