napit

napit

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viimeinkin ompelua!

Yli kuukausi ehtikin olla ompelutaukoa muuttokiireiden takia, mutta viimeinkin tämä tyttö sai kaivettua koneet ja kankaat esille ja pääsi ompelemaan, edes vähäsen!

Eli kuukausi on nyt aika tarkalleen asuttu omassa kodissa ja tekemistä on ollut paljon ja lisäksi aloitin työn ohessa opiskelunkin, joten mielessä ollut paljon kaikkea muuta, kuin ompelu.


Nyt sain siis kuitenkin jotakin valmista aikaan, kun tein kuopukselle pari t-paitaa kesää ajatellen. Paljon lisääkin pitää ommella kesävaatetta, jokin kiva shortsikaava olisi hakusessa. Muutenkin alkaa loppua peruspaidat ja housut pojalla, eli pituuttakin on vissiin tullut kasvettua... Ja ennenkaikkea äiti jo kyllästynyt vanhoihin! ;)


Raikkaat raidat on Royal-tuotteelta ja piristeeksi laitoin punaisen kanttauksen kaula-aukkoon. Tähdet on kangashamstereista FB:sta ostettu ja tässä paidassa toinen hiha turkoosi, ihan hauska yksityiskohta. Raidalliseen ajattelin ensin jotain applikointia, mutta jätin nyt näin. Applikoimaan kyllä polttelee päästä, kun en ole vielä kokeillut sitä uutta applikointi paininjalkaani. Molemmat paidat on 104cm ja kaavana OB:n "More gray" muokattuna lyhythihaiseksi.

Enempää kuvia en saanut räpsittyä, kun kävi niin mukavasti taas, että kamerasta loppui akku ja olen pemmastanut koko talon läpi, mutta en löydä laturia... :/ Hyvässä tallessa siis!

2 kommenttia: