napit

napit

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ihan pientä

Vauvauutisia kiiri pitkästä aikaa korviin ystäväpiiristä, joten oli ihan pakko alkaa ompelemaan jotain ihan pientä. Tähän saakka pienintä on ollut 80cm, mitä olen ommellut, mutta nyt tein 68cm bodyn sekä pöksyt ja voih! On ne niin ihania! En tiedä, raaskinko nyt näitä antaakaan vauvalahjaksi vai säilönkö jonnekin (ikuinen vauvakuume... ;) ) mahdollista tulevaa käyttöä varten. :D

Bodyn kaava 1/12 OB:sta "Happy Squirrel". Laitoin kaksi nepparia haaraan kolmen sijasta, käy kai se noinkin. Pöksyt taas on tehty samaisen numeron kaavalla "Little houses trikoohousut".
Body onnistui yli odotusten ja pöksytkin ihan kivat vaikka näytti leikkausvaiheessa niin kumman mallisilta.

Tämän uuden applikointipaininjalan sain sitten perjantaina sen väärän tilalle, nyt pääsisi applikoimaankin, jos vaan ennättäisi... Toinen kuva kertoo, millaisessa tilassa elämme tällä hetkellä...Eli muutto olisi uuteen kotiin reilun viikon päästä, ei jotenkin uskoisi, kun katsoo alempia kuvia, kaikki tuntuu vielä jotenkin keskeneräiseltä. Mies on asennellut lattioita koko viikonlopun ja kalusteiden asentajat kävivät loppuviikosta. Alkuviikko menee vielä lattioiden ja listoituksen kimpussa, yksi makkarin seinä pitäisi tapetoida loppuun. Niin ja loppuviikosta tulee vielä sähkö- ja putkimiehet sekä väliovet ja saunanlauteet. Viikonloppuna tämä täti pääseekin sitten loppusiivousta tekemään ja Ikeassakin pitäisi pyörähtää sunnuntaina, jos ehtii... Eli ompelukoneet taitaa päästä nyt tauolle, kunnes muutto on suoritettu kunnialla loppuun. :)

 Takka ja kaaosta...


Rakennusmies piiloutui liukuovikaappiin...


Keskeneräinen kylppäri

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Minunkin on tarkoitus koittaa tuota bodykaavaa jossain vaiheessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Minäkin olen noilla kaavoilla tehnyt, ja on kyllä hyvät!

  VastaaPoista
 3. Niin ja palkinto on muuten matkalla! :)

  VastaaPoista
 4. Riika: Kiitos, varmasti pian tupsahtaa postilootaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja ompeluksia sinulla täällä :) Jostain tupsahdin ja jäin selailemaan. Itse myös haaveilen vaatteiden ompelusta, mutta alkutaipaleella ollaan, vaikka muuten käsitöitä rakastankin.

  VastaaPoista
 6. Peppi; kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista