napit

napit

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Ihmeellinen ja epäonnistunut housukokeilu

Innoissani aloin kokeilemaan uutta housukaavaa uudesta Ottobrestä (1/12) "All-time favourite". No ei ainakaan meidän suosikeiksi tule nämä pökät pääsemään...

Taskut oli jotenkin ihan kummalliset tai se niiden yläosa, enkä oikein tiedä, miten ne olisi pitänyt ommella. Ompelin sitten omalla tyylillä ja sen on näköisetkin. Tuon valehalkion ompelin ensin väärin, purin ja ompelin uudelleen, eikä se näytä miltään vieläkään. Lahkeensuista tuli oudot ja siksi laitoin niihin nuo resorit. Ja on nämä varmaan liian kapoisatkin minun makuuni. Ainiin, tarkoitus oli laittaa nauhat vyötärölle, mutta nämä nyt meni muuten niin poskelleen, etten jaksanut alkaa värkätä. En ole muuten vielä koskaan ommellut napinläpeä, joten sitäkin olisi hyvä jossakin vaiheessa harjoitella, mutta nyt en vaan jaksanut... Reisitaskutkinhan näihin olisi kuulunut, mutta ajattelin pärjätä ilman. ;) Ruskea collegekangas on paikallisesta kangaspuodista.

Tuosta turkoosista (?) resorista sitten sain ajatuksen tehdä vielä paidan tuosta kivasta autokuosista, johon laitoin samaa sävyä kanttauksen ja hihansuuresorit. Näitä voi pitää näinollen vaikka parina. Jos siis nuo housut käyttöön edes pääsee... Autotrikoo on ostettu FB:n kangashamstereista.


Kuvan ottamisen jälkeen autopaidan kaula-aukko pääsi purkamistyön kohteeksi ja uudestaan ommeltavaksi, koska se lörpsöttää, kuten kuvastakin voi nähdä... :/

Tänään valmistui myös kauan kaivatut froteiset pöksyt tämän kaveriksi. Minulla loppui paitaa tehdessä tuo joustofrotee ja sitä piti tilata Hannan kankasta lisää, että sain tehtyä housut. Tarkoitus oli ensin applikoida näihin esim. pandan tassun jälki tms. mutta en sitä tehnytkään, niin voi paremmin pitää muunkin yläosan kanssa. Resori samaa musta-valkoraidallista, josta rakas miehekkeeni sanoi, ettei se hänen mielestä passaa tuohon turkoosin väriin. Meinasi saada tuolla kommentilla perheriidan aikaiseksi... Kaava on jostakin vanhemmasta OB:sta "Jump" kokoa 98cm.


Sitten vielä joku aika sitten jo tehty, mutta bloggaamatta jäänyt konevelour-paita. Itse konevelour loppui kesken, joten piti laittaa hihoiksi vihreätä velouria, joka sattui olemaan väärän väristä mutta kiva paita tuli silti. Kaava muistaakseni OB:n "More gray".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti