napit

napit

torstai 9. helmikuuta 2012

Vähän kesä mielessä...

Vaikka mittari edelleen näyttää puistattavia lukemia niin vähän alkaa jo auringon myötä olemaan mielessä tuleva kevät ja kesä. :)

Olen jo aikaa sitten tilannut Petronella-trikoota, en edes muista mistä ja nyt kankaasta tuli t-paita. Kysyin Joonakselta haluaako hän kankaasta pitkähihaisen vai t-paidan ja poika valitsi t-paidan. Onpahan ainakin yksi t-paita sitten kesäksi valmiina. Pohjakaava on OB:n "More gray" hihat pätkäistynä.

Pitihän ne myös keltaiset velourhousut tehdä auringon kunniaksi ja onneksi sitä keltaista velouria oli kaapissa sen verran, että siitä sai vielä pöksyt. Kaava on "Saimi" hieman muokattuna. Velourin alkuperää en sitäkään muista, on sen verran kauan majaillut kaapissa.

Tykkään kovasti tästä "setistä".

Kävin läpi esikoisen vaatekaappia muuttoa silmällä pitäen (hui, jo parin viikon päästä!!) ja löysin sieltä Lindexin vihreät velourhousut, joissa molemmissa polvissa oli reikä. Pätkäisin lahkeet poikki ja laitoin resorit ja tadaa! Shortsit on valmiit. Ja kelpaakin vielä kuulemma pojalle, mikä on jo pienoinen ihme. :) Eli tuunaustakin harrastettu tälle päivälle.

6 kommenttia:

 1. Onpa pirteän kesäinen setti! Minäkin tuunaan reikäpolvisista collegehousuista aina shortseja (jos en jaksa paikata), mutta laiskana vaan leikkaan lahkeet poikki ;-)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan väriset housut ja hieno paita!

  VastaaPoista
 3. Keltainen on niin ihana väri :) Minä oon päättänyt aloittaa kesävaatejutut vasta huhtikuussa :D Saas nähdä pitäneekö tämä lupaus!

  VastaaPoista
 4. PikkuHoo: Sinun blogia lukiessa sainkin tämän kelta-innostuksen taas päälle vaihteeksi! :D Jotenkin oon ihan sika-kyllästynyt vihreään, varsinkin limeen, eli sen värisiä vaatteita ei varmaan hetkeen tule tehtyä.
  Minäkin kyllä ajattelin ensin, että jätän kesävaatteiden teon myöhempään ajankohtaan, mutta parit t-paidat ei nyt haittaa, muuta sitten vasta keväämmällä. :)

  Taikku: Meillä 6-vuotiaan kaapista löytyi tänään ainakin neljät-viidet reikäpolvihousut, mutta jotenkin en ole ennen tyhmässä päässäni ajatellut, että niistähän voi tehdä shortseja. :D

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Voitit muuttoarvonnassa kangasta, laitatko kotiosoitteesi mulle sähköpostiin riikak @ gmail . com, niin laitan pallokangasta tulemaan :)

  VastaaPoista