napit

napit

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Hupparikokeilua

Kesälomareissun jälkeen on palattu ompelukoneen ääreen vähitellen ja ensimmäisenä oli vuorossa housut, jotka tein uusimman OB:n "lököfarkku"-kaavalla. Ei kyllä mennyt putkeen ollenkaan, ihan oudon malliset tai sitten en ole vain tottunut tällaisiin. 92cm kaavalla tein ja on kyllä sopivat tuolle meidän pian 3-vuotiaalle, vaikka muutoin housuissa 98cm ja 104cm käytetäänkin.

Tähtivelourin alkuperää en muista, näistä olen ommellut housua aiemminkin.


Uudessa OB:ssa oli myös ihana hupparikaava, jota piti päästä kokeilemaan. Kokeiluhan tämä tosiaan oli, en älynnyt yhtään tuota Ottobren ohjetta siitä vetoketjuhalkion tekemisestä ja sovelsin omiani ja senhän tietää sitten, mikä on lopputulos. Ei kovin kaunis. Mutta pidettyä ehdottomasti tulee, muuten kivan mallinen huppari ja tykkään tästä kankaasta tosi paljon (Metsolasta olen tämän ostanut) ja poika tykkäsi myös kovasti. Kokona tässä yksilössä 104cm. Ihanan istuva tämä kaava, tosi hyvä malli!Tällainen pieni kaveri piirtää nykyään kaavoja kanssani <3 Helmi-Orvokki.

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo tähtihousut ja minusta ne on ihanat päällä, vaikka onkin oudon näköiset. Tuo hupparikin näyttää tosi kivalta!!!

    VastaaPoista
  2. Oi onnea uudesta perheenjäsenestä! Hän näyttää vallan suloiselta <3 Hoksasin muuten eilen, että mulla on se sun kirja edelleen lainassa :/

    VastaaPoista