napit

napit

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Tarhavaatetusta

Meidän "vauva" täyttää lauantaina 3v. ja elokuun alusta pitäisi aloittaa tarhataipale. Äitiä hirvittää ihan kauheasti mutta poika on pääosin innoissaan ajatuksesta. Ensi viikolla varmaan käydään tutustumassa uuteen päiväkotiin.

Käväisin eilen ohimennen Metsolassa ja sinne oli tullut aivan ihanaa, "pakko saada" -joustofroteeta. Pyysin kangasta puoli metriä, että saan siitä Jontulle paidan, mutta myyjäpä sanoikin, että saan koko loppupalan puolen metrin hinnalla, kun sitä ei ollut pakalla enää jäljellä, kuin metri! Kerrankin kävi tuuri, olipa hyvä mieli koko loppuillan! :)

Eli tästä ihanaisesta valmistui paita keltaisilla kanttauksilla. Kaveriksi tein oranssit joustofroteehousut. Joustishousuja ei Joonaksella tällähetkellä ollutkaan, velourhousuja senkin edestä. Oranssi taitaapi olla Royal-tuotteelta ja tosi hyvänlaatuisen oloista tämäkin. Housujen kaava on OB:n "High jump". Kyseinen kaava on minulla nyt ajanut ohi Saimista. :)


2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita! Minuakin odottaa postissa tuo ankkalampijoustis, pitääkin muistaa tänään hakea kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Pirteä setti! Mutta kävipäs sulla hyvin kankaan kanssa, saat siitä vielä vaikka mitä tehtyä!Minä en niin tykästynyt tuohon ankkalampeen, ois saanut olla isompi kuva niin ei menis niin tuhruiseksi. Onhan tuo kivan pirteetä väreiltänsä.

    VastaaPoista