napit

napit

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hu-huu!

Pöllö-trikoota menin ostamaan hetken mielijohteesta paikallisesta kangaskaupasta. Jännä juttu taas sinällään, etten edes pitänyt erityisemmin tuosta kankaasta mutta meille sitä kuitenkin kulkeutui. Ajattelin siis tehdä siitä tulevaan syksyyn ja talveen soveltuvan yöpuvun. 3-vee nukkuu meillä mieluiten  t-paidassa ja pikkuhousuissa, mutta koska on kova sälli potkimaan peiton pois, niin saa luvan kyllä käyttää pitkähihaisia- ja lahkeisia yökkäreitä, kunhan ilmat tästä vielä viilenee.

Hihoihin ei riittänyt (rumaa?!) pöllöä, joten ne raitatrikoosta, joka muistaakseni on tilattu aikoja sitten Sampsukasta. Kaavoina oli joku vanhemman OB:n yöpukukaava hieman muokattuna ja kokoa 104cm.


Ei tämä pöllö nyt sitten hullumpaa kuitenkaan ollutkaan valmiina vaatteena, joten ehkä kestän... ;)

Tällaisen joustofroteepaidan pengoin meille kesällä Metsolan alekorista kympillä. En ole ostanut Metsolasta, kuin muutaman kerran valmisvaatetta ja nekin on olleet alejuttuja. Tämä paita kokoa 122cm mutta kuten Metsolat yleensä, tämäkin pientä kokoa ja ehkä pääsemmekin tätä pian käyttämään. Ongelman kehitin siitä, ettei meillä ollut yhtään paitaan sopivia ruskeita housuja, joten niitä varten piti tilata ruskeata joustofroteeta (Sampsukasta) ja tehdä housut. Housut on hyvin reilua 104cm kokoa, joten juuri nyt vielä hieman reilut, mutta koska paitakin on, niin ei se haittaa, odotelkoot kaapissa.Housujen kaava on OB:n "High jump". Laitoin vyötärölle tälläkertaa sekä resorin, että kuminauhan. Lahkeensuissa kuminauhat, kun tykkään, että lahkeet jäävät vähän pussittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti