napit

napit

maanantai 24. syyskuuta 2012

Vapaapäivän tekeleitä

Salmiakki-joustofroteeta tilasin Royal-tuotteelta, kun se oli alessa. En ole tätä aiemmin oikeastaan noteerannut mitenkään, mutta tosiaan pitihän sitä tilata, kun halvalla sai ;) ja tämä onkin oikeasti tosi ihanaa kangasta.
 
Ensimmäiseksi siitä valmistui nyt Joonakselle liivi/slipoveri OB:n "Salmiak-slipoveri" kaavalla muokattuna. Kokona on 110cm eli kasvunvaraakin löytyy hieman. Tämä menee ehkä myös tarhan pikkujouluissa/joulujuhlissa tms. Oonko vähän aikaisessa, kun ajattelen jo joulua...? :o
 


Poika piti liivistä myös itse, vaikka kuvasta voisi päätellä ehkä toisin... :)Raitilla-jersey oli taas semmoinen kangas, jota himoitsin tosi pitkään ja odotin tulevaksi. Ihana jotenkin vaihteeksi tällainen valkeapohjainen kangas. En kyllä todellakaan tiedä, mistä sain päähäni tehdä hihat noin, mutta tehty mikä tehty. Ja taas poika tykkäsi, joten mikäpä siinä.

Kaava on OB:n "Snouty creature" kokoa 104cm ja ehdottomasti tuli nyt tästä uusi suosikkikaava. Kankaat Royalilta, paitsi sininen yksivärinen trikoo paikallisesta kangaskaupasta.


Ja sitten vielä parit pipot jämäpaloista "Baggy"-kaavalla. Menevät vielä pikkuisen hetken, mutta kylläpä jo saa alkaa tekemään syksyisempiä versioita.

1 kommentti:

  1. Slipoverista tuli kiva! Muhun ei nuo ruudut oo iskeneet vaikka kieltämättä mietin ostamista kun tuli tuo ale :D Mutta tuo raitilla paita on tosi kiva nuine eri värisine hihoineen

    VastaaPoista