napit

napit

torstai 28. marraskuuta 2013

Apple pie itselle

Metsolassa viime viikolla pyörähdin kauppareissulla ostamassa resoria ja silmään sattui tuo Apple Pie trikoo. Ajattelin heti, että tuosta olisi kiva saada itselle jotain. En ole ommellut paljoa itselleni, joten en yhtäkkiä muistanut yhtään, paljonko tarvitsisin kangasta. Myyjälle kerroin haluavani tehdä jonkinlaisen mammatunikan pitkillä hihoilla. 120cm riittää, sanoi myyjä, eli sen verran otettiin.

Ei tullut pitkiä hihoja, eikä edes mammamallin tunikaa, ihan tavallinen OB:n "Bohemian" vaan. Muuten ei harmita, mutta ehdottomasti olisin halunnut ne pitkät hihat. Tässä on siis kumpparit hihansuissa ja kaula-aukossa. Kaula-aukkoa pienensin, koska en halunnut niin leveää kaula-aukkoa ja hyvä niin.

Isot, ihanat napit on Eurokankaasta ja ne ompelin eteen piristeeksi. En osaa päättää, onko nuo tuossa oikeasti kivat, vai eivät, mutta siinä ne nyt töröttää.


Valtaisan hyvä, peilin kautta nappastu kuva. Jos jollakulla on tiedossa joku kiva, helpohko mammatunikan/mekon/paidan kaava, niin saa vinkata. :)

1 kommentti: