napit

napit

torstai 21. marraskuuta 2013

Tilkuista vaatteiksi

Aloin penkomaan lukuisia tilkku/palapussukoitani ja sieltä löytyi muutamia pieniä palasia, jotka nyt ajattelin ommella pieniksi vaatteiksi.

Itselleni joskus tehdystä tunikasta oli jäänyt pallo-interlockia ja siitä tuli nyt pieni body OB:n "Happy squirrel"-kaavalla ja kaveriksi samankokoiset puolipotkarit "Sweet feet"-kaavalla. Bodyn haarassa valkoiset kam-nepit.OB:n "Bubble gum" oli niin suloisen näköinen hame, etten voinut olla tekemättä sellaista omppuvelourista. Eteen applikoin piristeeksi yhden vaaleanpunaisen ompun samalla sävyllä, mitä vyötärökaitale on. Varmaan suunnattoman käytännöllisiä pienellä vauvalla tämmöiset hameet, mutta... ehkä kylästellessä sukkisten tai puolipotkareiden kanssa. :) No mutta voiko minkään vaatteen teko olla enää helpompaa, kuin tällaisen hameen?!Sitten vielä parit hauskat pöksyt "Little houses" kaavalla. Toiset mäyris-trikoosta ja toiset ruskeasta joustofroteesta. Ruskeisiin applikoin pyllyyn sydämen. Aika lutuset tuli näistä...Alkanut ärsyttää tämä bloggaaminen ihan suunnattomasti nyt sen takia, kun halpa pokkarikamerani on mitä on ja en osaa muokata näitä kuvia. Nämäkin kuvat ovat ihan järkkyjä, ylivalottuneita jne. ja väritkin jotain ihan muuta, kuin luonnossa. Lähikuvia en esim. tuolla kamerallani voi ottaa ollenkaan, niistä ei saa yhtään mitään selvää. Millä ohjelmilla te ihmiset muokkaatte kuvia ja onko teillä oikeasti kaikilla kunnon järjestelmäkamerat tai vastaavat kuvaamiseen? Tämä olisi niin paljon hauskempaa, kun saisi kunnon kuvia!

2 kommenttia:

  1. Kivoja pieniä vaatteita!

    Mulla on kaapin päällä nikonin kamera, ei järjestelmä, mutta sellai järkkärin näköinen isompi kamera. Noh se on siel kaapin päällä... työssä tarvittavat mallikuvat kuvaan tällä samsungin tabletilla, kun tällä vaan saa jotenkin parempia kuvia ja tosi paljon helpommin (kuvan voi liittää siis sähköpostiin kuten kuvan liittäisi kännykän kuvaviestiin, tiedoksi siis niille keykä ei käytä tablettia) kamerahan pitää liittää tietokoneeseen mulla piuhan kanssa ja siirtää kuva koneen tiedostoon ja sitten tehdä siitä erillinen liitetiedosto sähköpostiin jne...

    Mutta... mä en saa yhtään kuvaa siirrettyä tästä tabletista suoraan blogiini!! Että ärsyttää niin vietävästi! On sit jäänyt bloggaamiset taustalle, kun kaikki kuvat tabletilla... toki ne kuvat sais tietokoneen kautta, kun siirtäisi muistikortin jnejne, mut... ei jaksa! Ja mä en osaa muokata kuvia millään ohjelmalla, joten olisi kiva saada niitä vähän paremmin onnistuneita kuvia blogiin...

    VastaaPoista
  2. Me otetaan ihan vaan pokkarilla ja ulkosella salamalla. Photoshoppia käytän, mutta aika vähän tarvii kuville mitään tehä :)

    VastaaPoista