napit

napit

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pikaiset Saimit ja kankaiden hiplaamista...

Tänään tuli odotettu paketti Hannan kankaasta . Tilasin sieltä muutamaa eriväristä velouria, apilatrikoota ja erivärisiä resoreita. Tämä apilakangas on aivan ihanaa, en kyllä tiedä, mitä siitä raaskisi tehdä ;) . Kuvassa myös pirtsakan oranssia velouria, kamera vaan aika lahjaakaasti muuttaa näköjään noita värejä...
Pikaompeluksena tein taas 6-vuotiaalle saimi-pökät hänen valitsemastaan väristä. Tuosta kyllä täytyy sanoa, ettei väristä ota tarkkaa selkoa. Toisessa valossa näyttää vihreältä, toisessa taas petroolinsiniseltä ja kaikkea siltä väliltä. :D Mutta eipä sillä värillä väliä.
Äippä toi omista kangasvarastoistaan vanhoja jämä-kankaita ja niistä ajattelin alkaa harjoitella eri juttuja, kun en raaski kalliita, ihania kankaita pilata heti. Eli jotain hupparin raakaversiota ajattelin kokeilla (luultavasti tuhoon tuomittu ajatuskin...) ja jotain housuja, mihin yrittäisin taskuja tehdä. Pitää treenata myös tuota resorilla kanttaamista, ois kiva saada paitoihin kauniit pääntiet... :)

2 kommenttia:

  1. Sitten kun teet sen hupparin (itse sain ensimmäiseni valmiiksi eilen) niin kerrotko varsin y-k-s-i-t-y-i-s-k-o-h-t-a-i-s-e-s-t-i miten selviät hupusta. Mä menin vuorillisen hupun kanssa aivan solmuun, eikä siitä tullut kovinkaan edustuskelpoinen..
    - Johanna

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että aika solmussa olen minäkin, kunhan sen teon aloitan, ajattelin itsekin kokeilla nimittäin tuota vuorillista huppua. :D

    VastaaPoista