napit

napit

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tästä(kö) se lähtee! :)

Heipä hei!
Enpä ole ennen kokeillut tätä bloggausta, joten kaikki on uutta ja jännittävää, katsotaan miten tämä onnistuu :D... Eli tällaista ompeluaiheista blogia yritän pystyttää. Ompelukärpänen puraisi tässä jokin aika sitten ja kovasti yritän opetella asioita. Ihan vihreä olen ompeluhommissa, kouluaikoina inhosin käsitöitä mutta nähtävästi ajat muuttuu! :) Lapsilleni (6v. ja 1,8v) surruuttelen, ehkä voisi itsellekin joskus kokeilla jotakin.
Välillä voin avautua lapsiperheen arjesta ja saattaapa joskus joku kirppislöytökin täällä vilahtaa, intohimoinen kirppistelijä kun olen.


Lisään tähän vielä pari kuvaa tässä pari päivää sitten valmistuneista vaatteista. Eihän nämä mitään käsityönopettajan unelmia ole, mutta ihan kivoja meidän kuopuksen päällä kuitenkin. :) Tosin housut ovat hippasen liian isoja vielä. Noissa Metsolan kankaasta tehdyissä froteepöksyissä yrittää olla kuminauhat lahkeensuissa ja se jos mikä, vaatii harjoitusta, ei mennyt ihan putkeen...Argh!4 kommenttia:

 1. Terve tuloa ja hienot ompelukset :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Nuo keltaiset housut on mun suosikit :) Oliko sulla noissa mustat vai ruskeat resorit? (en muistanu sillon synttäreillä niitä tarkasti tarkastella ;)

  Minna S.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Löysin kohtalotoverin. Nimim. Aloitin ompelemisen myös vastikään.. :)
  - Johanna

  VastaaPoista