napit

napit

torstai 23. kesäkuuta 2011

Hämä-hämä-häkki kiipes langalle...

Nyt valmistui housut sekä niihin inhottavan ihana hämähäkki, joihin olen erittäin tyytyväinen! :) Tuon hämähäkki-appikointi idean sain jostakin toisesta blogista ja sitten piirtelin tuon itse vähän muokkaillen. Tällä hämähäkillä esimerkiksi on vain kuusi jalkaa, joten on vähän reppana, mutta minkäs teet... ;)

Ihana, limevihreä velour on Hannan kankaasta ja vihreä resori mistä lieneekään. Appikointi on tehty ruskeasta velourista, silmät valkoisesta collegekankaasta. Kaava on Saimi (toistanko jotenkin itseäni?!). Päätin juuri, että seuraavat housut, mitkä ompelen, on sitten jollain muulla kaavalla tehty! :D

Näissä on koko 98cm ja ovat kyllä hieman reilut meidän Jompelle mutta onpahan sitten syksyä varten valmiina. Joonas näki tänä aamuna housut ja yritti repiä tuota hämähäkkiä irti hokien "häkki, häkki". Inhoaa nähtävästi kyseisiä elukoita yhtä paljon, kuin äitikin. ;)Kaikilla kun tuntuu olevan noita omia "merkkilappuja", niin olisi kiva saada itselläkin sellaisia "aatsipoppaa"-merkkejä, joten mistähän niitä voisi tilata, osaisiko joku vinkata?

4 kommenttia:

 1. Ihana häkki! Meilläkin esikoinen sanoi pienenä pitkään hämähäkkiä häkiksi :-)

  Minä tilasin omat kudotut taikutti-merkit ebaysta ja olen ollut tosi tyytyväinen laatuun. Yritin äsken löytää myyjää, muttei enää löytynyt. Maksoivat noin 10 senttiä kappale, mutta tilasin TOSI ison satsin. Varmaan muitakin toimittajia sieltä löytyy, tarvitsee vain paypal-tunnukset maksaessa.

  VastaaPoista
 2. Onhan se häkki helpompi sanoa, kuin pitkä hämähäkki. :D

  Kiitos merkki-vinkistä. Olet ainakin edullisesti omat merkkisi saanut, pitääpä vierailla ebayssa! :)

  VastaaPoista
 3. Minä myös olen noita ebayn merkkilappuja joskus tilannut, ja ne on kyllä edullisia! Tosin mulla ne on yhtenäistä nauhaa, josta pitää leikata ja polttaa päät ettei purkaannu.

  Minanamnband taas on se ruotalainen firma joka tekee hitaasti mutta varmasti laatulappusia.. ja valmiiksi purkaantumattomia, yksittäisiä. Joskus tilasin sieltä 50 tosimummoa, hintaa tuli niille kolmisenkymppiä, eli ovat aika paljon Ebayn lappuja kalliimpia.

  Kotimaasta merkkejä saa ainakin Euroteamilta ja merkitse.fi:stä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot hämispökät. Kun vaan noita vaatteita vielä oppis ompelemaan... Itellä on vielä pussukka-laukku-kassi -vaiheessa tämä ompelutaito:)

  VastaaPoista