napit

napit

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Saumuri on särki! :(

Nyt on tuska ja ahistus, saumuriin tuli joku vika ja se makaa tuossa ihan käyttökelvottomana. Insinööris-mies joka siis ymmärtää yleensä koneen, kuin koneen päälle, on hänkin nyt ihmeissään, vaikka purki koko rakkineen lähes osiin.

Aloin ommella tässä pari iltaa sitten housuja ja yhtäkkiä toinen neula katkesi. Neulanvaihdon jälkeen ei mitään apua, kuuluu vaan sellaista "urraavaa" ääntä, kun painaa kaasua. Ohjekirjaakin on tutkittu, muttei sieltä löydy vastausta. Ihan niinkuin se alasieppari olisi jotenkin vääntynyt tms. vaikea sanoa, kun en älyä tuon koneen päälle hirveästi.... :( Eli mihin nyt kannattaisi viedä tuo kone huoltoon (Oulussa) ja paljonko se kustantaa? Merkki on Pfaff. Ja tämähän on siis noin 15 vuotta vanha äitini vanha saumuri, ei kai se vielä lauennut lopullisesti, eihän??

6 kommenttia:

 1. kuulostaa kyllä koneisto vialle, mun äitin vanhasta singeristä (25v) meni se alasieppari rikki, ensin oli vähä vääntynyt ja katkoi sen takia neuloja kun ne osui siihen ja sitten kun mies yritti korjata katkesi kokonaan :(

  VastaaPoista
 2. Juurikin kuulostaa samalle tuo vika! Pystyykö sitä korjauttamaan vai pitääkö jo alkaa säästää rahaa uutta saumuria varten? :(

  VastaaPoista
 3. suosittelisin, että viet asiantuntijalle..Oulussa hyvä huoltoliike Ompelutalo. siis sinne vaa Pitkälän Matille huoltoon. Kyllä ne sielä tietää ja kertoo saako korjattua. Hyvä merkki sulla on.

  VastaaPoista
 4. Kiitos mummo vinkistä! Ompelutalosta olen kuullut paljon hyvää, joten sinne käy saumurin tie ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
 5. Minä ostin itselleni uuden huskylock s15, ei olisi kannattanut, kone on nimitätin ollut huollossa nytk olmeen kertaan koska siinä alasiepparin ajoitus oli väärä ja katkoi neuloja kokoajan, ja lisäksi huollon jälkeen meni aina muutama päivä ja alkoi tekemään uudedtaan samaa. ilmeisesti kyseessä oli joku sunnuntai kappale, koska nytkun sain uuden koneen paskan tilalle se on toiminut kuin unelma!

  paljonko huolto maksoi? minulle antoivat arvioksi vanhasta 120-150 euroa.

  VastaaPoista
 6. Jenninho: Onpa ollut huono tuuri sinulla saumurin suhteen! :( Minulla maksoi tuon koneen huolto noin 80€.

  VastaaPoista