napit

napit

perjantai 18. marraskuuta 2011

Palloilua

FB:n kangashamstereista tuli vähän aikaa sitten ostettua retropallo-velouria (aivan namia!) ja siitä tuli nyt ensinnäkin housut Joonakselle. Saimit kokoa 98cm. Oranssi resori jostakin, mistä lie. Vyötäröllä laitoin vaihteeksi kumpparin lisäksi resorin.


Housuista tuli ihanat, näistä tykkään... Mutta... Paidassa sitten kyllä meni kaikki pieleen, mitä vaan mennä voi. Minulla oli jäänyt palaset Metsolasta ostettua keltaista ja ruskeata joustofroteeta. Ajattelin ensin tehdä ruskeasta sekä etu- että takakappaleen. No, ei sitä riittänytkään, kuin etukappaleeseen. Eli takapuoli on nyt keltainen. Ei sekään haittaa hirveästi, mutta leikkasin takakappaleen huomattavasti pidemmäksi, kuin etukappaleen. Sitten sain päähäni tehdä nuo taskut retropallovelourista, ihan kauheat niistä tuli, vaikka näitä puolikuutaskuja olen kyllä vääntänyt ennenkin. Nuo taskut vetää ja kirraa joka puolelta, eikä ole kyllä tuossa oikein kivan-näköisetkään. Vaan olkoot!

Pääntien kanttauskin meni penkin alle ja siinä rytäkässä katkesi yksi kaksoisneulakin. Ompelin "Aatsipoppaa" merkin takapuolelle niskaan ja sekään ei meinannut onnistua. Aina ei ole hyvä päivä. Tänään on sellainen ei-niin-hyvä. Oikeastaan kaikki muukin on tänään vähän takunnut, ei vain ompelu. :/Paita on muuten tehty OB:n Villi Viikinki-kaavalla.

Kaikesta huolimatta hauskaa viikonloppua kaikille! :) Taidan suosiolla pitää ompelusta muutaman päivän tauon! :)

1 kommentti: