napit

napit

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kalastavia karhuja meillekin

Viime viikolla sain vihdoinkin Ikasyrilta omat "kalastavat karhuni" ja on tuo kangas kyllä aivan ihanaa. Paidan siitä Joonakselle väsäsin OB:n "more gray"-kaavalla. Ihan ensimmäistä kertaa kokeilin kantata trikoolla pääntien ja hihansuut ja ihan mukavasti onnistui. Hihojen raidallinen jerseyhän on myös Ikasyrilta.

Mukavasti tälle paidalle kaveriksi passasi housut sinapinkeltaisesta (?) vakosametista. Ostin tuon vakosametin Fb:n kangashamstereista. Vähän oli pettymys sinällään tuo, kun odotin jostakin syystä sellaista pehmoista, kapeavakoista (miksi sitä nyt virallisesti sanotaankaan?)  samettia, mutta tämä oli nyt tällaista leveävakoista, aika jäykkää samettia. Noh, oma vikani, kun en kuvaakaan kankaasta etukäteen pyytänyt. Ja kyllä näitäkin varmaan pidettyä tulee jos vaan meidän pikku-ukko haluaa olla vakosamettihousuinen mies...

Resoreista tein vähän ylipitkät (kuvassa käännettynä). En kuitenkaan yleensä ajattele tehdessäni kasvunvaraa tms. koska kyllästyn niin nopeasti lasten vaatteisiin, että yhtä vaatetta ei tule kuitenkaan pidettyä kovin kauaa aikaa. Tummanruskea resori on Metsolasta, näyttää kuvissa melkeinpä mustalta.
Jos joku tietää, mistä löytyisi sellaista sinapinkeltaista tai keltaista pehmoista vakosamettia niin saa vinkata! :)

1 kommentti:

  1. Tosi kiva setti! Eurokankaassa olen palalaarissa välillä nähnyt molempia vakosametti-laatuja keltaisena tai sinappina versiona, muuta paikkaa en keksi ehdottaa!

    VastaaPoista