napit

napit

lauantai 29. lokakuuta 2011

Korkealla pilven päällä...

... liitää lentokone metrin mittainen, ohjaamossa istuu meidän Joonas kaulaliina liehuen... :)

 Pilvitrikoo-paitaan piti ensiksi tulla jotain ihan muuta, suunnittelin koko eilisillan kuumailmapalloa ja siihen pupu-matkustajaa mutta meni jo suunnitteluvaiheessa niin hermo, joten tänään päätin, että siihen tulee sitten lentokone. Pilvet on Metsolasta ja paidan kaava on OB:n Villi Viikinki. Applikaatio on tehty velour- ja joustistilkkusista.




Nyt on sitten huomiselle serkkupojan synttäreille farkkujen kanssa sopiva paita (niinkuin ei niitä paitoja jo kaapista pursuilisi)...

Jos siivoaisi tuon ompelupaikan, ettei mies saa aamulla kohtausta, kun nousee kahvinkeittoon. Tarkoitus oli vielä jotain sateisen yön ratoksi värkätä, mutta jääköön huomiselle, öitä! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva paita, pitäisi poitsulle myös tehdä joku lentokone- tai helikopteriaiheinen paita. Ne ovat nyt kova juttu! Ja poika muuten laulaa välillä tuota samaa laulua, itse en vain osaa sitä! :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin on pyörineet lentävät jutut mielessä kun sain ikasyrin salaisesa paketissa tätä turkoosia interlockia metrin ja ruskeaa toisen mokoman :D Kummipojille syntyy varmaankin nuista pilvistä lahjoja kun vähän oon itse jo kuosiin kyllästynyt. Meillä on ollut pilveä ruskea ja vihreänä jo :D sinähän alat olemaan mestari näissä applikoinneissa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna, kaukana vielä mestarista kyllä! :)Mutta siis ihan uskomattoman hauskaa hommaa kyllä.

  VastaaPoista
 4. Moi! Klikkasin itseni tänne juuri ehkä ensimmäistä kertaa, pilvipaita kiinnitti huomioni jonkun blogilistalla. Tein nimittäin itse torstaina samasta kankaasta hieman eri koneella oman versioni! ;) Jään lukijaksi, ihana lohikäärme tuolla alempana, menen selailemaan lisää!

  VastaaPoista
 5. ^ Kiitos! :) ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Todella kiva aplikaatio :) Kunpa sitä osaisi itsekin... muutaman yksinkertaisen olen tehnytkin. Pitää vaan olla tarpeeksi isot kangaspalat jotta onnistuu. Harjoitteleminen jatkuu siis!

  VastaaPoista