napit

napit

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Omppupaitaa nepparilistalla

Elämäni toinen nepparilista-paitaharjoitus. Meni paremmin, kuin se ensimmäinen, mutta vielä ois petrattavaa.

Ihastuin Huvikankaan nettikaupassa tähän raikkaaseen ompputrikooseen ja pakkohan sitä oli pikku pala tilata, ennen en ole tuolta tilannut ja voin sanoa, että oli kyllä mahdottoman nopea toimitus! :)

Paita on tehty uusimman OB:n More Gray-kaavalla. Tämä menee meidän taaperoisen (onko se enää taapero, kun vaipoistakin luovuttiin viime viikolla lopullisesti??) käyttöön.


Vielä huhuilen sellaista, että onko joku tilannut Ruotsista Mjuka Tygerilta kankaita? Kun ehdottelin tuolla FB:n ompeluelämää-ryhmässä kimppatilausta kyseiseen puljuun niin siellä tuli muutamia kommentteja, että kaikki ei ole mennyt ihan putkeen sieltä tilatessa... Olisi kiva kuulla, onko kenelläkään sieltä tilanneella positiivisia kokemuksia, että uskaltaako tilata.

Hyviä öitä, jospa huomenna olisin saanut jo äänenikin takaisin, meinaan, on ollut kaksi päivää teillä tietämättömillä! :)

2 kommenttia:

  1. Tämä omppukangas on ihanaa. Mullakin on sitä punaisilla ja vihreillä ompuilla tilasin suoraan Saksasta kimppatilauksen kautta. Kivaa on tuo turkoosikin. Nappilista sopii tuohon hyvin :)

    VastaaPoista
  2. hyvin sopii nappilista! kaunis paita (odottelen itse tätä vihreenä? saapuvaksi Saksasta tässä reilun kuukauden sisään, täytyy laittaa muistiin, että neppilista sopii tähän hyvin :))

    VastaaPoista