napit

napit

tiistai 4. lokakuuta 2011

Hei kuu-ukko...

...täältä tullaan! Tässä paidassa ei tosin kuu-ukkoa näy, mutta sinne matkustava raketti kuitenkin. Minulla oli vähän suorituspaineita tämän paidan kanssa, koska tämä on meidän Aatulle ja eskarilainen alkaa olla jokseenkin tarkka vaatetuksestaan ja esimerkiksi usemmista kankaista, mitä hänelle ehdottelen, sanoo, että "liian vauvakangasta" tai jotain muuta vastaavaa. Päädyttiin yhdessä tuumin raketin kuvaan, kun piirtelin aikani rekkoja, mutta ei niistä tullut mitään tolkkua, onneksi kelpuutti myös raketin. :)

Paita on OB:n raglanpaitakaavalla "More Gray" tehty ja on kokoa 134cm. Keltainen trikoo on Metsolasta ja tuntuu ihan laadukkaalta (sietää tuolla hinnalla ollakin, ai että kirpaisee nuo kankaiden hinnat...). Punainen resori paikallisesta kangasputiikista ja applikoinnit tehty velour- ja trikootilkuista.

Jouduin purkamaan melkoisesti applikointia, kun kone alkoi tekemään hyppytikkejä oikein urakalla ja tulos oli näin ollen suttuinen. Onneksi sain purettua niin, etten repinyt kangasta. Säätelin vähän langankireyksiä ja tadaa, eipä enää tikki hyppinytkään.


Toisena ompeluksena valmistui edellisen postauksen omppupaidalle seuraksi ompunvihreät velourhousut, joihin tein taskupussit tuosta ompputrikoosta. Kaava on OB:n "Saimi" mutta taskuthan on tehty uusimman OB:n mallin mukaan, jossa velourhousuissa oli tuollaiset taskut.

Velour on muistaakseni Metsolasta ja ompputrikoo siis Huvikankaasta.

Tässä vielä housut paidan kanssa...

4 kommenttia:

 1. Hieno raketti! :) Missä OB:ssa toi Saimi-kaava on?

  VastaaPoista
 2. Juuri eilen Metsolassa tunnustelin tuota keltaista trikoota, oli mukavan oloista :) Tuohon onkin varmasti hyvä applikoida! Onneksi meillä vielä kelpaa vaatteet kuin vaatteet, täytyy ottaa siitä kaikki ilo vielä irti :) Ei kyllä huomaa tuosta applikoinnista, että olisit joutunut purkamaan! Applikoinnin purkaminen ei oo kivointa hommaa!

  Niin taidan kuitenkin skipata Mjukan kimpan kun ei siellä ollut mitään sellaista ihan must kangasta ja kun nuita kankaita on tuossa ja lisää on tulossa saksan maalta :D

  VastaaPoista
 3. Hieno rakettipaita :) Sopisi meidänkin vaatekaappiin teemaltaan.

  VastaaPoista
 4. Pikku-Ukkosten äiti: Kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista